Kamala Harris ABD Başkanı Olursa Kriptoları Ne Bekliyor?

Kamala Harris ABD Başkanı Olursa Kriptoları Ne Bekliyor?

ABD’deki seçim sezonu ortamı artık kripto paraları da içeriyor.

A+A-

 

Pazar günü yaptığı açıklamada Joe Biden, 2024 başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmayacağını ve Demokrat adaylık için Kamala Harris'i destekleyeceğini belirtti. Önümüzdeki ay Chicago'da yapılacak Demokratik Ulusal Kongre'de Demokratlar bir başkan adayı seçecek.

Öte yandan gelecek isim kripto para sektörü için de büyük önem arz ediyor. Çünkü ABD’deki seçim sezonu ortamı artık kripto paraları da içeriyor. Cumhuriyetçi Parti'nin 2024 seçimleri için hazırladığı platformda, ABD’deki kripto sektörüne yönelik “hukuksuz ve Amerikan karşıtı baskılara” son verme vaadinin yanı sıra kripto işletmeleri ve yatırımcılarına destek de yer alıyor.

Şu anda Temsilciler Meclisi Başkanı olarak görev yapan Kaliforniya Temsilcisi Nancy Pelosi, geçen yıl kripto para birimini düzenlemeye yönelik mevzuatı destekleyen birkaç önde gelen Demokrattan biri. Kripto para konusunda bir tavır almamış olsa da Kamala Harris'in teknoloji merkezli San Francisco'da uzun bir siyasi geçmişi var.

Bununla birlikte, büyük ölçüde Biden/Harris yönetiminin dönüştürücü teknolojilere karşı oldukça temkinli yaklaştığı biliniyor. Ayrıca ikilinin zaman zaman düşmanca yaklaşımı nedeniyle, partinin dijital varlıklar konusunda olumsuz bir bakış açısına sahip olduğuna dair kamuoyunda bir algı var.

Bu sebeple toplulukta, kripto yanlısı Trump’ın karşısında yer alan Harris’in seçilmesi durumunda kripto para sektörünü zorlu günlerin bekleyecek olması konusunda endişeler hakim. Ancak Böyle bir ortamda yeni çıkan bir proje yatırımcıların dikkatini çekiyor. The Meme Games token satın alanlar sayesinde toplanan fon, ilk dönüm noktasına ulaşmak üzere.

 

The Meme Games, Yüzde 25 Bonusla Meme Topluluğunu Cezbediyor

Ön satış etkinliğinde The Meme Games token satın almak, yatırımcıların bir yandan rekabet heyecanını yaşarken bir yandan da paralarını artırmaları için şans sunuyor.

“Meme coin topluluğunun resmi Olimpiyat 2024 meme coin’i” olduğunu iddia eden The Meme Games, kripto alanındaki en popüler iki fenomenden yararlanıyor. Bunlar; meme’ler ve oyunlar

The Meme Games Nedir?

Ethereum üzerine inşa edilen The Meme Games (MGMES), kendine özgü nitelikleriyle dünya meme coin sahnesini kasıp kavuruyor. Yatırımcıların toplam getirilerini artırabilmeleri için viral meme kültürünü 2024 Olimpiyatlarının enerjisiyle ustaca birleştiriyor.

Temel olarak The Meme Games, oyuncuların heyecan verici 169 metrelik bir koşu için Dogecoin, Pepe, Dogwifhat, Brett ve Turbo olmak üzere en iyi beş meme sporcusundan birini seçebilecekleri bir sistem sunuyor. Yatırımcılar, seçilen meme karakterlerinden herhangi birinin yarışı bitirmesi halinde satın aldıkları MGMES tokenleri üzerinden yüzde 25 bonus kazanıyorlar.

Bu nedenle, meme coin topluluğu içinde birliği teşvik etmenin yanı sıra, The Meme Games yatırımcılara ön satışta bile gelirlerini artırma şansı veriyor.  Bu ön satışın en önemli özelliği ise, minimum satın alma gerekmeden birden fazla giriş sağlaması. Basitçe söylemek gerekirse, yatırımcılar her zaman tercih ettikleri meme karakterini seçebiliyor ve her The Meme Games token satın alımında ek avantajlar elde edebiliyorlar.

Girişim, yarışmanın sonucunun adil ve rastgele olmasını garanti ediyır, böylece her meme kazanmak için eşit bir fırsata sahip oluyor.

Olimpiyatlardan esinlenen yarışmasının yanı sıra The Meme Games, ön satış katılımcılarının gelirlerini en üst düzeye çıkarabilmeleri için bir stake programı da sunuyor

The Meme Games, stake mekanizması bu yazının yazıldığı sırada yüzde bin 800’ün üzerinde yıllık getiri oranı (APY) sunuyor.

Bu yıl piyasaya çıkan diğer tanınmış kripto para birimlerinin ardından, The Meme Games'in ön satışı da kademeli bir format benimsedi. Aşamaların tam sayısı bilinmemekle birlikte, girişim kampanyanın Olimpiyat oyunlarıyla eşzamanlı olarak yürütüleceğini iddia ediyor. Bu nedenle ön satışın borsalarda nihai listelemesinden önce Paralimpik kapanış töreninin ortasında, yani 8 Eylül 2024'te bitmesi planlanıyor. Web sitesine göre DEX listelemelerinin 10 Eylül 2024’te gerçekleşmesi planlanıyor.

MGMES’e Erkenden Yatırım Yapanlar Kazanıyor

Dogwifhat ve Book of Meme gibi yeni meme’den ilham alan tokenler son zamanlarda daha popüler hale geldi ve fiyat grafiklerinde büyük kripto paralardan bile daha iyi performans gösterdi.  The Meme Games'in oyunlaştırılmış standardı da şirketin pazar başarısı için oldukça önemli olacak.

Meme Games, rekabetçi Olimpiyat dünyasının teşviklerle buluştuğu yaratıcı bir ekosistem sağlayarak erkenden hareket edenlerin varlıklarını istedikleri kadar genişletmelerine yardımcı oluyor.

Sonuç olarak The Meme Games'in ön satış etkinliğine erkenden katılmak, yatırımcılara rekabetin heyecanının yanı sıra gelirlerini artırmaları için en hızlı yaklaşımı sunuyor.

Olimpiyat ateşini şimdiden yakan MGMES, 250 bin dolarlık fona ulaşmak üzere. Şu anda ön satışa katılıp tokeni almak isteyenler 0,00905 dolar fiyatla yatırım yapabiliyor. İlgili alıcılar ETH, BNB ve USDT tokenlerini MGMES ile takas ederek tokeni elde edebiliyor. Kredi veya banka kartları kullanılarak da tokeni satın almak mümkün.

Stake etmeden MGMES token satın alanların lansman gününde tokenlerini talep edebilecekleri bildiriliyor. Stake edenlerin ise yedi gün sonra tokenlerini alma hakkına sahip olacağı kaydediliyor.