Kripto Paralar Neden Düşüyor? Pepe Unchained Düşüşe Meydan Okuyan Kripto Para Oldu

Kripto Paralar Neden Düşüyor? Pepe Unchained Düşüşe Meydan Okuyan Kripto Para Oldu

Kripto piyasasındaki endişelerden biri, batmış bir kripto para borsası olan Mt. Gox'un alacaklıları tarafından beklenen Bitcoin satışı

A+A-

 

Kripto para birimlerinin piyasa değeri sadece son 24 saat içinde yüzde 3’ten fazla azalarak sektörü yeniden ayı dönemine soktu. Bitcoin fiyatı dün, son 24 saatin en düşük seviyesi olan 56 bin 773 dolara geriledi.

Ethereum, BNB, Cardano, XRP gibi alternatif kripto para birimlerinin değeri yüzde 5'ten fazla düştü. Öte yandan, Solana ekosistem jetonları ve meme jetonlarının değeri, birkaç AI jetonuna ek olarak, son yirmi dört saat içinde yüzde ondan fazla bir kayıp yaşadı.

Bu düşüş eğilimine çeşitli faktörler katkıda bulunuyor. En büyük endişelerden biri, batmış bir kripto para borsası olan Mt. Gox'un alacaklıları tarafından beklenen Bitcoin satışı. Mt. Gox'un tasfiye memurları, 2014 yılındaki bir hack saldırısı sırasında çalınan Bitcoin'leri temmuz ayı başından itibaren müşterilere iade etmeye başlayacaklarını duyurmuştu. Bu durumun piyasayı büyük miktarda Bitcoin ile doldurarak önemli bir satış baskısı yaratabileceği konusunda endişeler var.

ABD Başkanı Joe Biden’ın aday olup olmayacağı konusundaki belirsizlikler ve Alman hükümetinin yüz milyonlarca dolar değerinde Bitcoin sattığına dair haberlerin olması da satış baskısını oluşturan nedenler arasında yer aldı. Tüm bunlar Mt. Gox durumuyla birleştiğinde birçok yatırımcıyı temkinli hale getirdi.

Kripto para piyasasında satış baskısı hakimken PEPE’nin yerini alacağı söylenen Pepe Unchained token satın alımları ise mevcut duruma resmen meydan okudu.

Pepe Unchained Ön Satışı Ayı Piyasasını Umursamadı

2024'ün yarısını geride bıraktık ancak Pepe'nin yükseliş ivmesi aralıklı olarak devam ediyor. Bitcoin'in son dört aydaki gerilemesine rağmen, Pepe etkileyici bir güç sergiledi ve yükseliş rallisini sürdürdü.

Şimdi ise kriptolar ağır bir darbe alırken Pepe Unchained (PEPU) ön satışı, iki haftadan kısa bir süre içinde 2,2 milyon dolardan fazla fon toplayarak kripto dünyasında fırtınalar yaratmaya başladı.

Proje Ethereum üzerinde kendi Katman 2 blok zinciriyle kripto piyasasını kendine çekmeyi başardı. Orijinal Pepe Coin'in daha hızlı ve yükseltilmiş bir versiyonunu sunan Pepe Unchained bunu yaparken, kendisini 'en iyi Pepe Coin' olarak konumlandırıyor ve orijinal PEPE'yi tahtından indirmeyi hedefliyor.

Pepe Unchained token satın almak isteyenler şu anda 0,0082596 dolar fiyatla tokeni satın alınabiliyor. Öte yandan, fiyatın iki günden kısa bir süre içinde yükselmesi bekleniyor. Bu yüzden ilgili alıcılara çok beklemeden satın alımı gerçekleştirmeleri tavsiye ediliyor.

PEPU ile Daha Düşük Fiyatlarla İşlemler

PEPU, Ethereum'u yöneten kısıtlamalardan "özgür" olduğu için çok popülerlik kazanıyor. Kendi Katman 2 zincirine sahip olduğu için, daha hızlı ve daha düşük işlem fiyatlarıyla tamamlanan işlemler sağlayabiliyor.

Ağ, daha fazla meme para biriminin yaratılmasıyla sonuçlanabilecek tamamen yeni bir blok zinciri ortamı geliştirme sürecinde. Bu yepyeni ekosistemin kendi blok zinciri gezgini de olacak ve bu da alım satım ve şeffaflığı teşvik etmeye yardımcı olacak.

Kurbağa Pepe gerçekten de kripto sektörüne meydan okudu. Hala oldukça ünlü ve birçok kişi tarafından "meme’lerin kralı" olarak biliniyor. Benzersiz görülüyor çünkü fenomenler veya büyük yatırımcılar tarafından değil, güçlü bir topluluk tarafından yönlendiriliyor. Bu topluluk ruhu, meme coin’leri başarılı kılan en büyük unsurlar arasında.

Pepe Unchained de PEPE’nin yeni bir versiyonu olarak konumlandırılıyor.  Aynı kurbağa karakterini kullanıyor ancak Katman 2 teknolojisine sahip. Bu son sürüm, orijinalinden daha hızlı ve kullanımı daha ucuz.

Pepe Unchained’in Yüksek Stake Ödülleri Yatırımcıları Çekiyor

Pepe Unchained ayrıca tokenlarını stake eden erken yatırımcılar için büyük stake ödülleri sunuyor. Pepe Unchained token satın alıp stake ederek bu haberin yazıldığı saate göre yüzde 830’a varan yıllık getiri oranı (APY) kazanmak mümkün.

Topluluğun uzun vadeli elde tutma konusunda kararlı olduğu açık. Çünkü yaklaşık 192 milyon PEPU tokeni halihazırda stake edilmiş durumda. Daha fazla yatırımcı stake havuzuna girdikçe ödüllerin (APY) azalacağını da unutmamak gerekiyor.

Meme coin meraklıları şimdi PEPU'nun bir sonraki büyük meme coin olabileceğini düşünüyor.

Pepe Unchained Nasıl Satın Alınır?

Projenin ön satışı devam ediyor, bu nedenle piyasa katılımcıları indirimli fiyattan tokeni satın alabiliyorlar.

PEPU token satın almak da çok kolay. Pepe Unchained ön satış sayfasına gidip, kripto cüzdanını bağladıktan sonra ETH, BNB veya USDT kullanarak PEPU satın alınabiliyor. Satın alma işleminde kredi kartı da kullanılabiliyor.

Pepe Unchined Katman 2 zinciri ile sektöre büyük bir yenilik getirme eşiğinde.  Dolayısıyla, daha hızlı işlemler ve daha düşük ücretlerle, bu Katman 2 zinciri meme coin yatırımcıları ve "HODLers" için oyunu değiştirebilecek nitelikte.

Yani Pepe Unchained, merkeziyetsizliğini ve güvenliğini korurken Ethereum'dan daha hızlı ve daha ucuz olacak.

Tüm bunların temelinde Coinsult ve SolidProof'un iki akıllı sözleşme denetimi de yatıyor. Bir blok zinciri geliştirirken güvenlik her şeyden önemli. Pepe Unchained, bu denetimleri tamamlayarak güvenlik ve şeffaflığa olan bağlılığını gösteriyor.

İlgili Haberler