Kripto Paraların Yükselişi Hangi Adaya Bağlı? Bu Coinler Şimdiden Milyonlar Topluyor

Kripto Paraların Yükselişi Hangi Adaya Bağlı? Bu Coinler Şimdiden Milyonlar Topluyor

Ünlü broker şirketi Bernstein’in iddiaları, BTC ve kripto yatırımcısını heyecanlandırıyor

A+A-

5 Kasım’da gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi yarışında yavaş yavaş sona geliniyor. Kripto paralar dahil tüm piyasalar, başkanlık koltuğuna kimin oturacağını merak ediyor. Peki, kripto paraların yükselişi hangi adaya bağlı? Donald Trump kazanırsa kripto paralar ne olur? Ya da Kamala Harris başkan olursa kriptolar yükselir mi? 20 milyonu aşan Pepe Unchained token satın almak için çok mu geç?

 

Ünlü broker şirketi Bernstein’in iddiaları, BTC ve kripto yatırımcısını heyecanlandırıyor. Seçimler öncesinde yayımladığı bir raporda Bernstein, Donald Trump’ın ABD Başkanı olması halinde BTC’nin yılın sonlarında yeni zirvelere ulaşacağını öne sürüyor. Rapor, Trump’ın zaferi sonrasında yükselişe geçecek BTC’nin yılın dördüncü çeyreğine kadar 90 bin dolara ulaşabileceğini söylüyor. Demokrat aday Kamala Harris’in seçimi kazanması halinde ise lider kriptonun 30 bin ila 40 bin dolar aralığını test edebileceğine yer veriliyor.

 

PolyMarket anketleri de Donald Trump’ın yarışı önde götürdüğünü gösteriyor. Mevcut anketlere göre yüzde 61’den fazla oy alan Trump’ın adım adım başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlandığı öngörülüyor. Peki, başkanlık yarışı gölgesinde ralli yapmaya hazırlanan coinler hangileri? Kripto yatırımcıları için gelecek vadeden coinler listesinin ilk üç ismine göz atalım. 

PEPU Coin 22 Milyon Dolara Ulaştı - Almak İçin Geç Mi?

Meme coin denilince ilk akla gelen projelerden olan ve meme coin çılgınlığında başı çeken kurbağa temalı PEPE’den ilham alan Pepe Unchained token ön satışında toplanan fonlar 22 milyon dolara ulaşıyor. Rekor bir ön satış gerçekleştiren proje, borsa listelemeleri öncesinde yatırımcıların radarına takılıyor. 

 

PEPU coin satın almak için yatırımcılar halen devam eden indirimli ön satışa dahil olabiliyor. Borsa listelemeleri sonrasında fiyatın ne yönde hareket edeceğini bilemeyen yatırımcılar için ön satış, belirli sürelerle sabit fiyat garantisi veriyor. 

 

Ethereum Katman-2 blok zincirinin verimliliği, hızı ve etkinliğini kullanan proje, PEPE’yi Katman-1 ekosisteminin hantallığından kurtarıyor. Topluluk odaklı bir yaklaşım ile geliştirilen Pepe Unchained, Katman-2 teknolojisi ile daha hızlı, kazançlı ve benzersiz bir kripto deneyimi sunarken Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığını da koruyor. 

 

Mevcut aşamda PEPU coin 0,01176 dolardan alıcı buluyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak PEPE’ye seviye atlatan PEPU coin’i, fiyatlar yükselmeden satın alabiliyor. 

Crypto All-Stars Token Ön Satışı 3 Milyon Dolara Koşuyor

Birleşik meme coin staking protokolü ile dikkat çeken Crypto All-Stars token satın alma şansı sunan ön satış, 3 milyon dolara doğru emin adımlarla ilerliyor. ABD Başkanlık Seçimi öncesinde kısa vadede kazanç elde etmek isteyen yatırımcıların, STARS tokene gösterdiği ilgi giderek artıyor. Trump’ın kazanması durumunda ilham olduğu meme coinlerin de yükseleceğini düşünen yatırımcılar, meme coin staking imkanı sunan STARS tokene akın ediyor. 

 

Projenin merkezinde MemeVault isimli bir staking protokolü bulunuyor. Crypto All-Stars, MemeVault'ta DOGE, SHIB, PEPECOIN, FLOKI, BRETT, MOG, LAYDS, TOSHI, COQ, BONK ve TURBO dahil olmak üzere geniş bir yelpazedeki meme coinler için staking özelliğini destekliyor. 

 

Proje ekibi, kullanıcıların ön satış sırasında meme coinlerini kullanarak $STARS token satın almasına da olanak tanıyor. Devreye alınan ödeme yöntemleri sayesinde yatırımcılar artık SHIB, PEPE, FLOKI ve DOGE ile ödeme yapabiliyor. Meme coin kullanmanın yanı sıra ETH, USDT veya BNB kullanarak da $STARS token satın almak mümkün oluyor. 

 

Mevcut aşamada yatırımcılar, token başına 0,0015188 dolar ödüyor. STARS token, meme coin varlıklarını pasif bir şekilde tutmak istemeyen yatırımcıları bekliyor. 

Trump ve Harris Yarışını Oyunlaştıran FreeDum Fighters 250 Bin Doları Aştı

ABD Seçimleri yarışına mizahi bir bakış açısı kazandırarak oy verdikçe kazanma şansı sunan FreeDum Fighters token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 250 bin doları aşıyor. Proje, aday Trump’ın McDonald’s hamlesi sonrasında yoğun yatırım çekiyor.

 

Bu yeni meme coin girişimi, iki başkan adayının robotik blok zinciri avatarlarını birbirlerine karşı egemenlik mücadelesine sokarak, onların yoğun rekabetine mizah dolu bir yönden yaklaşıyor. Mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Kamacop 9000 adıyla sibernetik bir süper kahraman olan Robocop şeklinde tasvir edilirken, eski ABD Başkanı Donald Trump, dokunaçlı MAGATRON olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılar, bu iki aday arasında tercih yaparak iki farklı APY’den faydalanabiliyor. 

 

4 aşamada yürütülen ön satış henüz ilk aşamasında ilerliyor. Bu da yatırımcılara dip fiyattan FreeDum Fighters token satın alma şansı sunuyor. Oy verdikçe kazandıran projede Trump tasviri MAGATRON’un mevcut APY’si yüzde 418,84 olurken KAMACOP, yüzde 1790,02 APY imkanı sağlıyor. Yani seçim yarışını takip eden kripto meraklıları, hem eğlenceli bir yarışa dahil oluyor hem de tahminleri üzerinden kazanç elde edebiliyor. 

 

Mevcut aşamada DUM tokenler, 0,00005 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Çok zincirli yapı sayesinde katılımcılar, ETH’den SOL’a, BASE’den BNB’ye kadar pek çok seçenek ile ödeme yapabiliyor.