Kripto Piyasası Donald Trump Suikastıyla Uçurumun Eşiğinden Döndü! 100x Yapacak Bu 3 Coin Balinaların Radarında

Kripto Piyasası Donald Trump Suikastıyla Uçurumun Eşiğinden Döndü! 100x Yapacak Bu 3 Coin Balinaların Radarında

Silahlı saldırıda Trump hayatını kaybetseydi kripto sektörü için durum tam tersi bir hal alabilirdi.

A+A-

 

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a gerçekleştirilen bir suikast girişiminin ardından yeniden seçilme şansına ilişkin piyasa spekülasyonları, Bitcoin ve altcoin’lerin fiyatını artırdı.

Bitcoin bir haftada yüzde 10'dan fazla ve bir günde yüzde 5'ten fazla artış göstererek pazartesi günü yaklaşık 63 bin 800 dolar civarına ulaştı. Sadece birkaç gün önce, batan kripto para borsası Mt. Gox'un alacaklılarına milyarlarca dolar değerinde Bitcoin'i geri ödemeye başlaması ve alacaklıların büyük bir satış yapmasına yol açması nedeniyle en büyük kripto para birimi 55 bin dolar civarında seyrediyordu.

Trump, Demokratların kripto sektörünü düzenleme girişimlerini eleştiren bir aday. Kendisini kripto yanlısı olarak konumlandırıyor. Silahlı saldırı olayı da yeniden seçilme olasılığını artırdığını ve bu durumun kripto para piyasalarında, özellikle Bitcoin'de, büyük bir yükselişe yol açtığını gösteriyor.

Silahlı saldırıda Trump hayatını kaybetseydi kripto sektörü için durum tam tersi bir hal alabilirdi. Bu yüzden piyasa yükselişe geçerken 100x yapacak üç coin balinaların radarına girdi.

Pepe Unchained Hızlı Yükselişiyle Balinaların Markajında

Pepe Unchained token satın alan balinaların son günlerde sayısı artıyor. Birçok uzman Pepe Unchained’in (PEPU) gelecek vadettiğine inanıyor. Proje, bir Katman 2 blok zinciri uygulayarak Pepe meme ekosistemini geliştiriyor.

Katman 2 blok zinciri özelliği daha hızlı, daha güvenli ve uygun maliyetli işlemleri garanti ediyor. Pepe Unchained, Ethereum ile sorunsuz bir şekilde entegre oluyor. Rekabetçi işlem ücretleri, daha hızlı işlem süreleri ve özel bir blok gezgini sağlıyor

Pepe Unchained, geleneksel Katman 1 blok zincirlerinin kısıtlamalarının üstesinden gelmeyi amaçlıyor. Buna ek olarak, PEPU coin’lerini stake eden yatırımcılar pasif ödüller kazanma fırsatına sahip olabiliyor. Mevcut stake ödülleri yüzde 512 gibi dikkat çekici bir orana sahip. Bu APY, kazançlarını optimize etmek isteyen bireyler için oldukça cazip.

Pepe Unchained piyasada hızla tanınır hale gelirlen toplam fonunu 3,6 milyon doların üzerine çıkarmayı başardı. Şu anda 312 milyon PEPU ise stake edilmiş durumda. Ancak APY oranı stake havuzu genişledikçe düşecek. Bu yüzden ilgili alıcılara hızlı olmaları tavsiye ediliyor.

 

WienerAI Yapay Zeka Ve Meme Kültürünün Güçlü Bir Birleşimini Sunuyor

Yapay zeka ve meme dünyalarını bir araya getiren WienerAI (WAI), yatırımcılara muazzam miktarda potansiyel sunan bir proje olarak konumlandırıyor. Ön satış hala devam ediyor olmasına rağmen, 7,4 milyon dolardan fazla WienerAI token satın alımı projenin önemli bir büyüme kaydettiğini gösteriyor.

Yakın gelecekte, bu proje acemi yatırımcılar için kullanıcı dostu ve anlaşılması kolay bir yapay zeka alım satım botu dağıtacak. WAI Chatbot, yatırımcılara en avantajlı alım satım şanslarını belirleme konusunda yardım sağlayacak, böylece onlara piyasada rekabet avantajı ve daha fazla kâr potansiyeli sunacak.

WienerAI, yapay zekanın meme’lerle birleşimi nedeniyle ayrı bir çekiciliğe sahip. Türünün tek örneği olan bu nitelik, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Böylelikle daha da genişleme potansiyeline sahip oldukça büyük ve aktif bir topluluk ortaya çıkıyor.

WienerAI, uzmanlar tarafından potansiyel bir 100x ön satış kripto para hazinesi olarak kabul ediliyor. Web sitesinde şu anda yüzde 150’den fazla yıllık getiri oranı (APY) sağladığı gözüküyor. Token havuzunda olan 6,8 milyar WAI tokeni de havuzun hızla genişlediğini bu yüzden de ilgili yatırımcıların ellerini çabuk tutması gerektiğini gösteriyor.

 

PlayDoge, Tamagotchi'yi Temel Alan Devrim Niteliğinde Bir Web3 Oyunu Olarak Dikkat Çekiyor

 

Kripto para, stake etme ve interaktif oyun entegrasyonu sayesinde PlayDoge (PLAY), Web3 oyun endüstrisinde devrim yaratıyor. PlayDoge için olağanüstü bir ön satış gerçekleştiriliyor ve 5,6 milyon dolardan fazla PlayDoge token satın alımı da projenin hızla genişlemeye devam edeceğini gösteriyor

PlayDoge, popüler Tamagotchi oyununu alıp dijital bir evcil hayvana dönüştüren sanal bir evcil hayvan deneyimi olarak karşımıza çıkıyor. Birçok özelliği arasında canlı grafikler, evcil hayvanlarla etkileşim yeteneği, dokunmatik ekran özelliği ve blok zinciri teknolojisi bulunuyor. Sanal evcil hayvana bakmak ve token kazanmak bu oyunun en birincil hedefleri arasında yer alıyor. Token kazanmak için besleme, eğitim ve eğlendirme gibi aktivitelerinden de geçmek gerekiyor.

PLAY tokenleri oyuncular için kazançlı bir pasif gelir kaynağı olan yüzde 80’nin üzerindeki bir yıllık yüzde getirisi (APY) için de stake edilebiliyor. Şu ana kadar stake edilen tokenlerin sayısı 218 milyonu geçmiş durumda. Token havuzu genişledikçe bu oranın azalacağını da unutmamak gerekiyor.

PlayDoge, yeni stratejisini ve ön satış işlemlerinde elde ettiği önemli başarıyı vurgulayarak büyük bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Uzmanlar PlayDoge'un yazın en heyecan verici ön satışlarından biri olduğunu düşünüyor ve girişimden elde edilen kârda 100 kat artış bekliyorlar. Bu projeyle ilgilenenlerin hızlı hareket etmesi tavsiye ediliyor, zira şu anki 0,00519 dolarlık fiyatın saatler içinde artması bekleniyor.

İlgili Haberler