Litecoin geri döndü, 77 dolarlık hedefi için hazırlık yapıyor

Litecoin geri döndü, 77 dolarlık hedefi için hazırlık yapıyor

Litecoin yeniden adından söz ettirmeye başladı. Yükselişin tersine dönmesi 76,85 dolarlık hedef için uygun ortamı hazırlıyor.

A+A-

Litecoin (LTC), yükselişin tersine dönmesiyle güçlü bir geri dönüş yaparak 76,85$ hedefine doğru potansiyel bir hareket için zemin hazırlıyor. Kritik bir destek seviyesinden sıçradıktan sonra Litecoin yukarı yönlü ivme kazanarak piyasa yatırımcıları arasında yenilenen iyimserliğin sinyalini verdi. Temel teknik göstergeler şimdi daha fazla kazanıma işaret ediyor ve 76,85$ bir sonraki önemli direnç seviyesi olarak ortaya çıkıyor.

Piyasa bu yükseliş değişimine yanıt verirken, Litecoin'in yükselişinin tersine dönmesini inceleyip 76,85 $ hedefinin önemini ve gelecekteki fiyat hareketleri üzerindeki etkilerini değerlendireceğiz:

Litecoin son 24 saatte %2 artarak 65,37$ civarında işlem gördü. Piyasa değeri 4,8 milyar doları aştı ve işlem hacmi yazım sırasında 410 milyon doları aştı. Litecoin'in piyasa değeri %2 artarken, işlem hacmi %42,12 yükseldi.

Litecoin'in 4 saatlik grafikteki fiyatı, 76,85 $ seviyesine yaklaşırken 100 günlük Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerine çıkarak yükselişe geçti. Dijital varlık, 50 $ destek seviyesinden toparlanmasından bu yana önemli bir fiyat artışı yaşadı ve daha fazla kazanç sağlayabilecek pozitif momentumda güçlü bir artışa işaret etti.

Ek olarak, 4 saatlik Göreceli Güç Endeksi'nin (RSI) analizi, göstergenin sinyal hattının başarılı bir şekilde %50'nin üzerine çıktığını ve şu anda %63 civarında seyrettiğini gösteriyor, bu da boğaların hala kontrol altında olduğunu ve fiyatı daha da yükseltebileceğini gösteriyor.

1 günlük grafikte, Litecoin hala 100 günlük SMA'nın altında işlem görmesine rağmen, iyimser bir direnç göstererek 100 günlük SMA'ya ve 76,85 $ seviyesine doğru istikrarlı bir şekilde ilerliyor ve birden fazla yükseliş momentumu mum çubuğu oluşuyor. Bu, kripto para birimi için aktif yükseliş momentumuna işaret ediyor.

Son olarak, 1 günlük grafikte, RSI göstergesi kripto para birimi için yükselen bir pozitif momentuma işaret ediyor. RSI sinyal hattı aşırı alım bölgesinden çıktı ve şu anda %50'nin üzerine çıkmaya çalışıyor.

İlgili Haberler