Mia Teknoloji (MIATK) NATO ile masaya oturdu, imzayı attı

Mia Teknoloji (MIATK) NATO ile masaya oturdu, imzayı attı

Mia Teknoloji, NATO'nın İngiltere, Hollanda ve Yunanistan'ı kapsayan projesinde imzaların bugün atıldığını duyurdu.

A+A-

BORSATEK.COM - Mia Teknoloji (MIATK), NATO'nın İngiltere, Hollanda ve Yunanistan'ı kapsayan projesinde imzaların bugün atıldığını duyurdu. 

Son 2 yıl içinde BIST 100 şirketleri içinde satışlarına oranla yaptığı önemli anlaşmalar ile dikkat çeken Mia Teknoloji'nin hisseleri son 2 yılda 2.71 TL'den 84.40 TL'ye kadar yükselmişti. Dün 65.25 TL'den kapanan MIATK hisseleri şu saatlerde 65.90 TL'den işlem görüyor.

Mia Teknolojinin KAP'ta yayınladığı açıklamasında Şirketin de dahil olduğu ortaklığın NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından Ship-Shore-Ship Buffer (SSSB) (Birleşik Krallık, Hollanda, Yunanistan) projesine ait sözleşme imza töreninin 25.07.2024 tarihinde NCIA Merkezinde (Hollanda-Den Haag) gerçekleştirildiği ifade edildi

Mia Teknoloji (MIATK) projenin büyüklüğünün opsiyon dahl 35 milyon 999 bin 316,35 euro olduğunu belirterek, garanti ve bakım hizmetlerinin de 5 yıl boyunca parçası olunan ortaklık tarafından gerçekleştireceğini duyurdu.


Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladığı duyuruda şu ayrıntılara yer verildi;

"Şirketimizin içerisinde bulunduğu iş ortaklığının, NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından Ship-Shore-Ship Buffer (SSSB) (Birleşik Krallık, Hollanda, Yunanistan) projesine ait sözleşme imza törenine davet edildiği 16.07.2024 tarihli "NATO İhalesi Sözleşme İmza Davet Duyurusu" konulu bildirim kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Sözleşme İmza töreni 25.07.2024 tarihinde NCIA Merkezinde (Hollanda-Den Haag) gerçekleştirilmiş olup, proje ait bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

Proje Bilgileri 
                        
Toplam Proje Tutarı    : 35.999.316,35 Euro
Proje Bedeli           : 33.371.935,92 Euro 
Opsiyonlar             : 2.627.380,43 Euro
Kapsadığı Ülkeler      : Birleşik Krallık, Hollanda ve Yunanistan
Yüklenici              : MEE (MİA Teknoloji, E4E,ETES) İş Ortaklığı
Proje Başlangıç Tarihi : 14.Ağustos.2024

Kazanılacak Yetenekler ve Hedefler : 

- Sistemin kurulum, garanti ve bakım hizmetleri 5 yıl boyunca iş ortaklığımız tarafından verilecektir.

- Projenin geniş bir coğrafi alanda kurulması sebebiyle, elde edilecek yetenek ve kazanımlar, benzer sistemlerin yenilenmesi, bakım süreçleri, NATO'nun genişlemesine paralel olarak yeni sistemlerin tesis edilmesinde şirketimize yeni iş imkanları sağlayacaktır.

- Projenin tamamlanması ile oluşacak başarılı firma referansımız ve yetişmiş mühendislerden oluşan dinamik kadrolarımızla NATO Tedarik Portföyü içerisinde yer alacak daha büyük ölçekli projelere davet alarak ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz. 

MIATK FİNANSAL DURUM TABLOSU

1-074.jpg

MIATK KAR VEYA ZARAR VE DİĞER KAPSAMLI GELİR TABLOSU

1-075.jpg

Etiketler : ,
İlgili Haberler