Mia Teknoloji'den (MIATK) NATO açıklaması 

Mia Teknoloji'den (MIATK) NATO açıklaması 

Mia Teknoloji içinde bulunduğu ortaklığın NATO tarafından 25 Temmuz tarihinde yapılacak imza törenine davet edildiği bildirildi.

A+A-

Mia Teknoloji tarafından yapılan açıklamada NATO Communications and Information Agency ile yürütülen projede tedarik sürecinin tamamlandığı ve bu nedenle, Mia Teknoloji'nin de içinde bulunduğu ortaklığın 25 Temmuz tarihinde yapılacak imza törenine davet edildiği ifade edildi. 

Şirketin KAP'ta yayınlanan açıklaması şöyle oldu: 

"NATO Communications and Information Agency (NCIA) tarafından açılan ihaleye katılım ve gelinen durum ile ilgili şirketimizce 29.03.2024 tarihli, 1264088 sayılı “NATO İhalesi Hakkında Güncel Bilgilendirme” konulu bildirim ile proje safahatı konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

NATO içerisindeki tedariğe ait alt süreçler tamamlanmış olup, içerisinde bulunduğumuz iş ortaklığının sözleşme imzası için NCIA Merkezine (Hollanda-Den Haag) davet edildiği 12.07.2024 tarihinde bildirilmiştir.

Projenin ölçeği itibarı ile önemine binaen 25.07.2024 tarihinde NATO ve NATO Türkiye Delegasyonundan üst seviye katılımın sağlanacağı bir tören icra edilecektir.

Projenin finansal bilgileri ve proje kapsamında şirketimizin gelecek pazar hedeflerine sağlanacak kazanımlar konusunda sözleşmenin imzalanmasını müteakip ayrıca detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

İlgili Haberler