Musk, Trump'ın mitinginde oy istedi, altcoin boğası için gözler bu coinlere çevrildi

Musk, Trump'ın mitinginde oy istedi, altcoin boğası için gözler bu coinlere çevrildi

Elon Musk Trump Mitinginde Oy İstedi, MAGA Tetiklendi! Seçimle Birlikte Altcoin Boğası İçin Gözler Bu Coinlere Çevrildi!

A+A-

 

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, 13 Temmuz’da suikast girişimine uğradığı Pensilvanya’nın Butler bölgesinde, ünlü milyarder ve iş insanı Elon Musk ile birlikte miting düzenledi. 

 

Destekçileri tarafından “Make America Great Again” sloganıyla karşılanan Trump ve Musk’ın düzenlediği miting sonrasında bu slogandan ilham alan MAGA (TRUMP) coin hızlı bir yükselişe geçti. Kripto tutkusuyla bilinen Musk’ın mitingte Trump’a eşlik ederek oy istemesi ise altcoin boğası ihtimalini artırdı. Ralli beklentisindeki kripto yatırımcılar, Pepe Unchained token satın almak başta olmak üzere bir dizi yatırım kararına yöneldi.

 

Trump’ın mitinginin hemen ardından MAGA, yüzde 7,84 oranında artarak 3,24 dolara çıktı ve işlem hacmi yüzde 37 arttı. CoinMarketCap verilerine göre MAGA’daki artış, son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 25’i aştı. Son 7 günde yüzde 35 civarında artan MAGA, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 3,78 dolardan işlem görüyor. 

 

“DOGE Babası” olarak bilinen Elon Musk’ın ABD Başkanlık Seçimi yarışında aktif rol oynayarak sahalara inmesi ve aday Trump’ın Musk’ı baş harfleri “DOGE” olan “Department of Goverment Efficiency” yani “Hükümet Verimlilik Departmanı” görevine layık görmesi gibi hamleler, kripto yatırımcısını heyecanlandırıyor. Uzun zamandır altcoin boğası bekleyen kripto meraklıları, düşük fiyattan yatırım yapma şansı sunan ön satış coinlerine yöneliyor. 

PEPE’ye Seviye Atlatan Pepe Unchained 18 Milyon Dolara Yaklaşıyor

Son dönemlerin en çok ses getiren ön satış etkinliklerinden birine sahne olan Pepe Unchained projesinde şu ana kadar toplanan fonlar 17,7 milyon doları aşarak 18 milyon dolara koşuyor. 

 

Popüler meme coin PEPE’yi Ethereum ağının hantallığından kurtararak Katman-2 teknolojisine kavuşturan proje, düşük işlem ücretleri, 100 kat hızlı işlem hacmi kapasitesi ve kazanç modelleri ile dikkat çekiyor. 

 

PEPU sembolüne sahip proje Ethereum ağının güvenliğini kullanırken PEPE’deki sorunları çözmeyi amaçlıyor. Staking özelliği ile pasif gelir elde etme şansı da sunan PEPU coin paneline göre şu ana kadar stake edilen token sayısı 1,3 milyarı aşıyor. Projenin APY’si mevcut haliyle yüzde 122’de konumlanıyor. 

 

Borsa listelemeleri için Binance’e aday gösterilen Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, fiyatlar yükselmeden ön satışa katılmak istiyor. Mevcut aşamada PEPU coin token başına 0,00993 dolardan fiyatlanıyor. 

Crypto All-Stars Ön Satışı 2 Milyon Doları Aştı

Altcoin boğası için nefesini tutan yatırımcılar, meme coin staking özelliği ile devrim yapmaya hazırlanan Crypto All-Stars token satın almak için sıraya giriyor. Projenin indirimli ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor. 

 

Son günlerin en dikkat çekici yükselişini yaşayan MOODENG’e 800 dolarlık yatırım yapan bir kripto meraklısının 7,5 milyon dolar kazandığı haberleri, meme coinlere olan ilginin hala oldukça yüksek olduğunu da gösteriyor. 

 

Meme coin piyasası giderek kızışsa da ralli söz konusu olmadığında bu varlıklardan gelir elde edemeyen yatırımcılar, meme coinleri pasif bir şekilde elinde tutmak istemiyor. Bileşik meme coin staking imkanı sunan MemeVault ile Crypto All-Stars projesi, meme coin stake ederek gelir sağlama fırsatı yaratıyor.

 

Yatırımcılar MemeVault ile en popüler meme coinler olan DOGE’den SHIB’e kadar pek çok meme coin varlığını stake ederek bonus elde edebiliyor. Projenin native tokeni olan STARS token ise staking ödüllerini üç katına kadar artırabiliyor. 

 

STARS token ön satışın mevcut aşamasında 0,0014828 dolardan alıcı buluyor. Sıradaki MOODENG coin STARS token olabilir mi diye düşünen yatırımcılar, ön satıştaki yerini almak için elini çabuk tutuyor. 

Flockerz Token Ön Satışı Hızlı İlerliyor - FLOCK 500 Bin Dolara Ulaştı

“Halkların meme coini” olarak tanıtılan kuş temalı bir meme coin olan Flockerz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 500 bin dolara ulaşıyor. Tam da ABD Başkanlık Seçimi öncesinde piyasaya giriş yapan proje, Oy Ver ve Kazan mekanizması ile gündemin genel havasına uyarak yatırımcı topluyor. 

 

Gerçek bir merkeziyetsiz organizasyon oluşturmak isteyen proje ekibi, FLOCK tokenden gücünü alan ve her katılımcının eşit haklara sahip olduğu bir ekosistem yaratıyor. FLOCK token sahipleri, dahil oldukları bu topluluk ile hem projenin geleceğini belirliyor hem de oy verdikçe kazanıyor. 

 

Ethereum blok zinciri tabanlı FLOCK token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcıları ile buluşuyor. Staking özelliği ile desteklenen FLOCK token mevcut oranıyla yüzde 4027 APY ile ETH bloğu başına 684,93 FLOCK token ödül sunuyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı ise şimdiden 44 milyonu aşıyor. 

 

Oy verdikçe kazandıran Flockerz token satın almak isteyen kripto yatırımcıları, mevcut aşamada 0,005712 dolar ödeyerek ön satış etkinliğine katılabiliyor. Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kullanıcı dostu arayüzü ile kart işlemleri kullanarak Flockerz token satın alabiliyor.

İlgili Haberler