Neiro Coin yüzde 4608 fırladı: Bu momentum sürecek mi?

Neiro Coin yüzde 4608 fırladı: Bu momentum sürecek mi?

Sadece 30 gün içinde %4,608'lik büyük bir değer artışı yaşayarak kripto piyasasının dikkatini çeken Neiro Coin'i neler bekliyor?

A+A-

Neiro Coin (NEIRO), yalnızca 30 gün içinde %4,608'lik büyük bir değer artışı yaşayarak kripto piyasasının dikkatini çekti. Memecoin'in tek bir ay içinde 48 katlık olağanüstü getirisi, 0,000039 dolardan 0,002 dolara hızlı yükselişinin bir sonucuydu.

Bu dramatik ralliye rağmen, madeni para ivmesini yavaşlattı ve 0,0022 $'lık zirvesinden %15 kaybetti. CoinCodex'in fiyat tahmini, kripto para biriminin gelecekte %219'a ulaşarak Kasım 2024'e kadar 0,019284 $ fiyatına ulaşması öngörülürken, tüccarlar bunun çok daha büyük bir düşüşün sadece başlangıcı olup olmadığını merak etmeye başladı.

Kısa vadede, tüccarlar Neiro'nun geri çekilmesinin geçici olup olmadığı ya da memecoin'in maksimum potansiyeline ulaşıp ulaşmadığı konusunda endişeli. Ancak, bu uzun vadeli tahmin önemli bir yükseliş olasılığına işaret ediyor.

Neiro'nun fiyatındaki son düşüş, günlük bir yükseliş emri bloğuyla aynı zamana denk geldi ve fiyatın kritik bir destek seviyesine (%23 Fibonacci geri çekilme alanı) düşmesine neden oldu. Bu seviyeler çok önemlidir çünkü daha fazla düşüşü önlemek için gerekli desteği sağlama potansiyeline sahip. Geri çekilme devam ederse boğalar sonraki savunma hattı olarak %37 Fib seviyesine ilerleyecek.

Neiro'nun stokastik RSI değeri aşırı satım durumuna işaret ediyor ve bu da potansiyel bir toparlanmaya işaret ediyor. Ayrıca, RSI nötr 50 seviyesini aşmaya devam ediyor ve bu da fiyatın tersine dönme olasılığını destekliyor. Momentum geri dönerse, bazı analistler Neiro'nun mevcut değerinden %20'lik bir artışla 0,0027$'a yükselebileceğini tahmin ediyor.

Olumlu teknik sinyallerin varlığına rağmen piyasa duyarlılığı nötr kalmaya devam ediyor. Ağırlıklı Duyarlılık medyan seviyesinde, bu da Neiro'nun yükselmeye devam edip etmeyeceği veya ek satış baskısıyla karşılaşıp karşılaşmayacağı konusunda belirsizlik olduğunu gösteriyor. NEIRO'nun önemli yükselişi, borsalar dışındaki arzda bir düşüşe neden oldu ve bu da bazı yatırımcıların kar elde ettiğini gösteriyor.

Ancak başarılı yatırımcılar için hala bir umut ışığı var. Binance Top Trader Long/Short oranını kullanan tüccarların %58'i Neiro'da hala net uzun pozisyonda ve bu nedenle uzun bir yükseliş bekliyor.

Yatırımcılar, memecoin'in nasıl ilerlediğini görmek için önümüzdeki günlerde 0,0027$'lık direncin üzerini ve 0,0017$'lık desteği izliyor olacak. Geçtiğimiz ay Neiro, 30 yeşil günün 18'ini ya da %60'ını kaydetti ve %26,66'lık kayda değer bir fiyat oynaklığına sahip oldu. Bu faktörler, potansiyel alıcılar için şu anın uygun bir zaman olabileceğini gösteriyor.

İlgili Haberler