Orta Doğu'daki Tansiyon Altını Yükseltiyor! Kripto Balinaları Hangi Yatırım Varlıklarına Yöneliyor?

Orta Doğu'daki Tansiyon Altını Yükseltiyor! Kripto Balinaları Hangi Yatırım Varlıklarına Yöneliyor?

Lider kripto Bitcoin 60 bin dolar bandına gerilerken yatırımcılar, Flockerz token satın alma imkanı sunarak piyasaya hızlı giriş yapan bir meme coin projesine yöneliyor. 

A+A-

 

Orta Doğu’da tansiyon giderek yükselirken yatırımcılar, güvenli liman arayışına giriyor. İran-İsrail gerginliği sonrasında altın ons başına 2665 dolara yükselirken ham petrol ise varil başına 72 dolar olarak fiyatlanıyor.

 

Bölgede devam eden son sıcak temas olan İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısı kripto piyasalarında da korku yaratıyor. Lider kripto Bitcoin 60 bin dolar bandına gerilerken yatırımcılar, Flockerz token satın alma imkanı sunarak piyasaya hızlı giriş yapan bir meme coin projesine yöneliyor. 

 

Kripto para piyasası düşüş trendi gösterirken yüzyıllardır güvenli liman olarak görülen altındaki yükseliş dikkat çekiyor. Goldprice.org verilerine göre, Altın 1 Ekim'de yüzde 1,4 artışla ons başına 2.665 dolara ulaşırken rekor seviyeye yakın bir rakamdan alıcı buluyor. Ham petrol ise yüzde 7 artışla varil başına 72 dolara yükseliyor.

 

Varlık yönetimi şirketi Bitwise'ın Baş Yatırım Sorumlusu Matt Hougan, lider kripto ve altın arasında yaptığı karşılaştırmada Bitcoin'in getirileri artırdığını, altının ise riski azalttığını öne sürüyor. Çoğu yatırımcı BTC’yi düşük fiyatlardan almaya çalışsa da BTC fiyatını yüksek bulan kripto meraklıları ise düşük fiyatlardan satışa sunulan ön satış coin’lerine yöneliyor.

Flockerz Token Ön Satışı 350 Bin Doları Aştı

Kendisini “Halkın Meme Coin’i” olarak tanıtan Flockerz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar kazandığı ivme ile 350 bin doları aşıyor. Rakipsiz staking ödülleri ve topluluk odağıyla geliştirilen proje, kripto piyasalarının belirsizlik yaşadığı bir dönemde sektöre hızlı giriş yapıyor.

 

Flockerz projesinin merkezinde devrim niteliği taşıyan özellikleriyle ilgi çeken merkeziyetsiz bir organizasyon (DAO) olan Flocktopia bulunuyor. DAO’lar hissedarlar tarafından yönetilen şirketlerin blok zinciri tabanlı versiyonları olarak karşımıza çıkıyor. Yani DAO’lar, her katılımcının eşit düzeyde olduğu bir yönetim ekosistemi sunuyor. 

 

Flockerz ekibi tarafından geliştirilen Flocktopia da meme coin tutkunları için benzer bir evren yaratıyor. Her bir katılımcının eşit olduğu, oy verme hakkının bulunduğu ve liderliğe gereksinim duymayan bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

 

Bu dünyaya girişin anahtarı olarak konumlanan FLOCK token, indirimli ön satışı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikle BTC’nin düşüş yaşadığı dönemde kısa vadede getiri elde etmek isteyen yatırımcılar, FLOCK token ön satışına yöneliyor. 

 

Henüz başlayan etkinlikte daha şimdiden 500 bin dolara dayanan FLOCK token, alternatif yatırım seçenekleri arayan kripto meraklılarından alkış alıyor. Topluluk odağı ile güçlenen proje, sonbaharın en popüler ön satış coinleri arasına girmeyi başarıyor. 

Flockerz Token Oy Verdikçe Kazandırıyor

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan Flockerz token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış sayesinde çeşitli avantajlar elde edebiliyor. FLOCK token sahipleri, yalnızca listelemeler sonrasındaki olası bir rallide değil staking ödüllerinden Oy Ver ve Kazan mekanizmasına kadar pek çok yöntem ile gelir elde edebiliyor. 

 

FLOCK token, tüm önemli kararların merkezi bir kadro tarafından değil topluluk kararıyla alınmasına olanak sağlayan bir yönetişim tokeni olarak kullanılıyor. Üstelik katılımcılar oy verdikçe kazanç elde ettiğinden topluluk faydası ön planda tutuluyor. Diğer bir deyişle FLOCK token oy verdikçe kazandırıyor.

 

Projenin 12 milyar olan FLOCK token arzının yklaşın yüzde 25’i staking için ayrılıyor. FLOCK token varlıklarını stake eden yatırımcılar, 2 yıla yayılacak şekilde pasif gelir elde edebiliyor. Staking sayesinde katılımcılar hem kazanç sağlıyor, hem de arzın azalması sebebiyle projeye istikrar getiriyor. 

 

Şu ana kadar stake edilen FLOCK token sayısı 26 milyonu aşarken projenin APY’si mevcut oranıyla yüzde 6821’de konumlanıyor. ETH bloğu başına ödül ise 684,93 FLOCK token oluyor.

 

FLOCK arzının yüzde 20’si ön satış etkinliği için ayrılıyor. Aşamalı fiyat artışı ile sürdürülen ön satış, erken yatırımcıların daha fazla kazanç elde etmesine olanak tanıyor. Nitekim bir yatırımcı ne kadar erken aşamada FLOCK token satın alırsa o kadar az para ödüyor ve borsa listelemelesi anındaki potansiyel kazancı o kadar fazla oluyor. 

Flock Token Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

Kuş temalı FLOCK token Ethereum blok zinciri üzerinde konumlanan bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. 50 aşamalı ön satışın ilk aşamasında 0,0055 olan token fiyatı, son aşamaya geçtiğimizde 0,0066883 dolara yükseliyor. 

 

FLOCK token mevcut aşamada 0,0056785 dolardan alıcı buluyor. Yatırımcılar FLOCK token satın almak için ETH, USDT ve BNB’nin yanı sıra kullanıcı dostu bir arayüz sunan widget sayesinde kart işlemlerini de kullanabiliyor. 

 

Proje ekibi topluluğun yanı sıra şeffaflığı da ön plana koyuyor. Flockerz projesinin akıllı sözleşmesi, alanında önde gelen şirketlerden biri olan Coinsult tarafından denetleniyor. Jacob Crypto Bury de dahil olmak üzere pek çok popüler kripto içerik üreticisinin de gündemine girmeyi başaran FLOCK token, sabırsızlıkla borsa listelemelerini bekliyor. 

 

Projenin gidişatına ve yol haritasına dair bilgi almak isteyen kripto para yatırımcıları, güncel haberlerin paylaşıldığı Telegram ve X kanallarını takip edebiliyor.

İlgili Haberler