OTTO Holding (OTTO) istiridye mantarı üretecek 

OTTO Holding (OTTO) istiridye mantarı üretecek 

OTTO Holding istiridye mantarı üretmek üzere bir tesis kurma kararı aldı.

A+A-

 

OTTO Holding tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada, şirketin istiridye mantarı üretmek üzere bir tesis kurma kararı aldığı ifade edildi. 

Şirketin KAP'a gönderdiği açıklamada tamamlanmış olan fizibilite çalışmalarının ardından Otto Tarım ve Hayvancılık San. Tic. AŞ içerisinde "İstiridye Mantarı" üretim tesisi kurulması hususunda karar verildiği ifade edildi.
Şirketin açıklamasına göre, İlk etabının yapımına 20 Haziran 2024 tarihinde başlanacak ve ilk etabın verimliliğinin test edilmesi sonrasında diğer etapların yatırım çalışmaları değerlendirilecek.

Şirketin konuya ilişkim olarak KAP'a gönderdiği açıklama şöyle oldu: 
"Yönetim Kurulumuzun 24.11.2023  tarihinde almış olduğu karar doğrultusunda yapılan fizibilite çalışmaları kapsamında iştirakimiz Otto Tarım ve Hayvancılık San. Tic. AŞ içerisinde "İstiridye Mantarı" üretim tesisi kurulması hususunda karar verilmiştir. Tesisin ilk etabının yapımına 20 Haziran 2024'te başlanacak olup, ilk etabın verimliliğinin test edilmesi sonrasında diğer etapların yatırım çalışmaları değerlendirilecektir.
Tesisin kurulumu ve faaliyete geçmesi sonrasında oluşacak detaylar değerli yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Etiketler : ,
İlgili Haberler