Pepe Coin’e İlgi Azaldı Mı? PEPE’yi Tahtından Edecek Coinler Hangileri?

Pepe Coin’e İlgi Azaldı Mı? PEPE’yi Tahtından Edecek Coinler Hangileri?

PEPE hızla düşüş trendine girerken onun alternatifi Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

A+A-

 

Kurbağa temalı popüler meme coin PEPE oldukça zor günler geçiriyor. CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 12 civarında düşen PEPE yatırımcıları alternatif projelere yönelmeye çalışıyor.

 

Kripto piyasasındaki belirsizlik havası artarak devam ediyor. Özellikle ABD Başkanlık Seçimi öncesinde yaşanan korku ve endişe, belirsizliği körüklüyor. Bir dönemin fenomen meme coin’i olan PEPE hızla düşüş trendine girerken onun alternatifi Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

 

PEPE’yi dipten almak isteyen yatırımcılar yine de projeye ilgi gösteriyor. Lakin PEPE’nin toparlanıp bir ralli yaşaması ihtimalinin ne kadar kuvvetli olduğu bilinmiyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla PEPE, 0,058552 dolardan işlem görüyor. 

 

PEPE’yi tahtından etmeye hazırlanan projeler arasında MemeVault ile büyük heyecan yaratan Crypto All-Stars ve DeFi sektöründe devrima hazırlanan Flockerz gibi ön satış coinleri de yer alıyor. Gelin birlikte bu projeleri inceleyelim. 

Pepe Unchained Token 17 Milyon Doları Aştı

Kendi Ethereum Katman-2 blok zincirinde geliştirilen PEPE temalı Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 17 milyon doları aşıyor. PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir token olarak karşımıza çıkıyor. 

 

Topluluk odaklı proje, kendi zincirini kullanan ilk PEPE projesi olarak konumlanıyor. Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakan PEPU coin, zincirlerini kırarak PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyor. Pepe zinciri ile ETH arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde PEPU, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli barındırıyor.

 

EtherScan verilerine göre PEPU balinaların da hedefi oluyor. 58 bin dolarlık son satın alım sonrası PEPE’den umudu kesen yatırımcılar PEPU coin’e yöneliyor. PEPU token fiyatı mevcut aşamada, 0,00991 dolar olarak belirleniyor. 

 

Yatırımcılar dilerse yüzde 125 APY ile PEPU tokenlerini stake edebiliyor. ETH bloğu başına staking ödülü ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor. Proje ekibi, staking ödüllerini 2 yıla yayılacak şekilde dağıtmayı planlayarak katılımcı faydasını uzun süreli bir heyecana dönüştürüyor. 

Crypto All-Stars Token 2 Milyon Dolara Ulaştı 

PEPE alternatifi projeler arasında yer alan Crypto All-Stars token satın alma fırsatı sunan ön satışta toplanan fonlar 2 milyon dolara ulaşıyor. Yatırımcılar, Crypto All-Stars ile herhangi bir blok zinciri üzerinde herhangi bir meme coin’i stake ederek çeşitli ödüller kazanabiliyor. 

Projenin merkezinde STARS sembolüne sahip Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni bulunuyor. Ön satış sayesinde erken yatırımcılarla buluşan bu token, PEPE dahil popüler meme coinlerden pasif gelir elde edilmesine olanak tanıyor. 

Crypto All-Stars, MemeVault adlı yeni bir konsepti tanıtıyor. MemeVault, yatırımcıların DOGE ve PEPE gibi popüler meme coinleri stake ederek STARS kazanmalarına olanak tanıyor. STARS token hold edenler ayrıca staking ödüllerini üçe katlama şansı yakalıyor. 

Projenin teknik analiz dokümanına göre MemeVault ile staking protokolüne uygun coinler arasında Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi meme coin fenomenleri yer alıyor.

STARS tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları mevcut aşamada 0,0014769 dolar ödüyor. Staking ödüllerinin APY’si ise şimdilik yüzde 760’ta oturuyor. ETH başına staking ödülü ise 2801,44 STARS token olarak belirleniyor. 

Yatırımcılar, ETH, BNB, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra SHIB, PEPE, FLOKI ve DOGE ile de ödeme yapabiliyor.

Flockerz Token DeFi Sektöründe Devrime Hazırlanıyor

Flockerz token, küresel çapta kullanıcıları güçlendiren ve katılımı pasif bir gelir fırsatına dönüştüren benzersiz bir Oy Ver ve Kazan mekanizması sunarak merkeziyetsiz finansta (DeFi) devrim yaratıyor.

İndirimli fiyatlarla Flockerz token satın alma şansı sunan ön satışta toplanan fonlar, heyecanlı yatırımcıların yaşadığı FOMO’nun da etkisiyle ilk haftalardan 400 bin dolara ulaşıyor. 

FLOCK token sahipleri, oylamaya katılarak bonuslarla ödüllendiriliyor. Bir katılımcı topluluk yönetim kararlarında ne kadar aktif olursa (ister token yakma, ister yeni özellik uygulamaları, isterse genişleme stratejileri olsun) o kadar çok FLOCK token kazanıyor.

Flockerz sadece yönetişimle ilgili değil; aynı zamanda staking programı aracılığıyla da erken yatırımcılara cazip ödüller sunuyor. Toplam $FLOCK token arzının yüzde 25'i staking için ayrılıyor.Staking, kullanıcıların tokenlarini kilitlemelerine ve zamanla pasif gelir elde etmelerine olanak tanıyor. Şu ana kadar stake edilen FLOCK token sayısı 30 milyonu aşarken projenin APY’si yüzde 5660’da oturuyor. ETH bloğu başına ödül ise 684,93 FLOCK token oluyor.

Ethereum tabanlı bir ERC-20 tokeni olan FLOCK token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı ön satışın mevcut diliminde token başına 0,0056785 dolar ödüyor. Fiyatlar artmadan FLOCK tokene yatırım yapmak isteyen DeFi meraklıları, ETH, USDT ve BNB kullanarak ön satışa katılabiliyor. Yeterli kripto bakiyesi olmayan yatırımcılar ise kullanışlı arayüze sahip bir widget aracılığıyla kart işlemleri ile FLOCK token satın alabiliyor.

İlgili Haberler