Pera Yatırım Holding'ten (PEHOL) kiralama sözleşmesi 

Pera Yatırım Holding'ten (PEHOL) kiralama sözleşmesi 

Pera Yatırım Holding (PEHOL) Sümerpark AVM'de yer alan 54 metre karelik mağazasının kiralanmasına yönelik olarak imzaladığı sözleşmeyi duyurdu. 

A+A-

Pera Yatırım Holding, portföyünde bulunan Sümerpark AVM'nin zemin katındaki 54 metre karelik mağazanın Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş.'ye (YVES ROCHER) 5 yıllığına kiralanmasına yönelik bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Şirketin açıklamasında, kira bedelinin mağazanın aylık cirosu üzerinden aylık olarak ödeneceği ifade edildi. 

Pera Yatırım Holding'in KAP'ta yayınlanan açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi; 

"Renovasyon (Yenileme) çalışmaları devam eden şirketimiz portföyündeki Sümerpark AVM'nin zemin kat G-017 mahal no'lu brüt 54 m² büyüklüğündeki mağazası için Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş. (YVES ROCHER)  ile Sümerpark AVM'nin yeniden açılacağı tarihten itibaren geçerli olmak üzere toplam 5 yıllık kira sözleşmesi imzalanmıştır.

Naturel Kozmetik Ticaret A.Ş. (YVES ROCHER), açılacak mağazasının aylık cirosu üzerinden hesaplanacak kira bedelini aylık olarak şirketimize ödeyecektir.

Şirketimizce 19 Aralık 2023 tarihinde KAP'tan açıklanan ve Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan gayrimenkul değerleme raporuna göre, toplam 35.836,65 m² kiralanabilir alana sahip olan Sümerpark AVM'nin değeri 1.256.495.000 TL (KDV hariç) olarak belirlenmiştir. "

İlgili Haberler