Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı 

Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı 

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

A+A-

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde AGESA, AGHOL ve KRVGD hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 

AGESA

Kısa vadede yeniden yükseliş eğilimi içerisinde bulunan AGESA, kısa vadeli ortalamalarının üzerinde fiyatlanmayı sürdürüyor. Hissede bugün 120,00 TL seviyesinin test edilip aşılması durumunda alıcılı görünümün güç kazanmasını bekleriz.

Hedef Fiyat: 122,00 TL
Zarar Kes: 116,00 TL

agesa.png

AGHOL
Kısa vadede sıkışık bir yapıya sahip olan AGHOL, hafta başından itibaren 10 günlük ortalamasını destek olarak üstlenmeye devam ediyor. 10 günlük ortalamanın iyi bir destek olarak çalışmasını olumlu olarak değerlendirdiğimiz hissede bugün 456,00 TL seviyesinin üzerindeki fiyat ataklarında alışların güç kazanabileceğini öngörüyoruz.

Hedef Fiyat: 464,50 TL
Zarar Kes: 442,50 TL

aghol.png

KRVGD
Son işlem gününde 50 günlük üstel ortalamasından destek bularak piyasadan pozitif ayrışan KRVGD, kısa vadeli ortalamalarının üzerinde bir kapanış gerçekleştirdi. 27,00 TL yatay destek seviyesinin de aşılmasını olumlu olarak değerlendirdiğimiz hissede 50 günlük ortalama üzerinde tutunmaların devam etmesi durumunda alışlar devam edebilir.

Hedef Fiyat: 28,30 TL
Zarar Kes: 27,00 TL

kervgd.png

İlgili Haberler