Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 13 Ağustos Salı

Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 13 Ağustos Salı

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

A+A-

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde EKGYO, SOKM, TTKOM hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 


EKGYO

EKGYO hissesinde dün 50 günlük ortalamanın destek rolü üstlenmesi ile sınırlı alışların yaşandığına tanık olduk. 50 günlük ortalamanın şu an için aşağı yönde kırılmaması hisse açısından pozitif olarak değerlendirilebilir. Hissede bugün alışların devam etmesi durumunda kısa vadeli ortalamaların kesişim seviyesi olan 11,10 TL seviyesinin aşılması alışları hızlandırabilir.

ekgyo-001.png

Hedef Fiyat: 11,35 TL
Zarar Kes: 10,60 TL

 

SOKM

Son işlem gününü 200 günlük ortalamasından destek bularak tamamlayan SOKM hissesinde bugün 10 günlük ortalamasının belirlediği 59,65 TL seviyesini direnç  bölgesi olarak takip edeceğiz. Gün içerisinde bu seviyenin üzerindeki fiyat oluşumlarında alışların güç kazanmasını muhtemel olarak değerlendiriyoruz.

sokm.png

Hedef Fiyat: 61,00 TL
Zarar Kes: 57,85 TL


TTKOM

Dün piyasadan pozitif ayrışarak günü tamamlayan TTKOM kısa vadeli ortalamalarının üzerinde kapanış gerçekleştirmeyi başardı. Hafta genelinde hissede 50 günlük ortalamanın belirlediği kabaca 48,50 TL seviyesi üzerinde tutunmalarda alıcılı görünümün devam etmesini öngörüyoruz.

ttkom-002.png

Hedef Fiyat: 52,65 TL
Zarar Kes: 49,90 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler