Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı  - 29 Temmuz Pazartesi

Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı  - 29 Temmuz Pazartesi

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

A+A-

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde AKSEN, CIMSA ve TKFEN hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 

AKSEN 

aksen.png

Kısa vadede sıkışık bir görüntü çizen AKSEN, son işlem gününde 50 günlük ortalamasını aşarak günü tamamladı. Kısa vadeli ortalamalarının üzerinde işlem görmesini olumlu olarak değerlendirdiğimiz hissede bugün 44,00 TL direncinin test edilip aşılması halinde alışların hız kazanmasını bekliyoruz.

Hedef Fiyat: 45,20 TL

Zarar Kes: 42,30 TL

 

CIMSA 

cimsa.png

36,78 TL seviyesinde bulunan yatay direnç bölgesinden etkili olan satışlar ile geri çekilen CIMSA, son işlem günüde 10 günlük ortalamasından destek bularak iyi bir geri dönüş sinyali görüntüsü çizdi. Hissede bugün kritik 36,78 TL direnç seviyesi aşılabilir ise alıcılı görünümün devam etmesini bekleriz.

Hedef Fiyat: 37,80 TL 

Zarar Kes: 35,70 TL


TKFEN 

tkfen.png

Son işlem gününde 55,65 TL seviyesinde bulunan yatay destek bölgesinden etkili olan alışlar ile yükselen ve kısa vadeli ortalamalarının üzerinde kapanış gerçekleştiren TKFEN hissesinde 56,00 TL bölgesi üzerindeki
kapanışların devamında olumlu görünüm korunabilir.

Hedef Fiyat: 59,50 TL

Zarar Kes: 56,25 TL

İlgili Haberler