Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 31 Temmuz  Çarşamba

Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 31 Temmuz  Çarşamba

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

A+A-

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde BIMAS, ENJSA ve SASA hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 

BIMAS:


Endeksteki satışlara rağmen dün güçlü bir duruş sergileyen BIMAS, kısa vadeli ortalamasını destek edinerek günü 615,50 TL’den tamamladı. Hissede 10 günlük kısa vadeli ortalamanın belirlediği 605,00 TL seviyesi üzerinde tutunmaların devamında alıcılı görünümün devam etmesini bekleriz. 

bimas-004.png

Hedef Fiyat: 635,00 TL
Zarar Kes: 605,00 TL

ENJSA

Son günlerde güçlü yapısı ile dikkat çeken ENJSA, hafta başında kısa vadeli ortalamasını destek edinmişti. Hisse dün de etkili olan alışlar ile kısa vadeli ortalamasının üzerinde kapanış almayı başarabildi. 70,00 TL seviyesinde bulunan yatay direncini aşmasını da teknik açıdan pozitif değerlendirdiğimiz hissede güçlü görünümün devamı beklenilebilir. 

enjsa-001.png

Hedef Fiyat: 73,30 TL
Zarar Kes: 69,80 TL

 

SASA
Son işlem gününde 21 günlük ortalamasından destek bulan SASA, dün endeksten pozitif ayrışarak günü tamamladı. Hissede bugün 44,00 TL bölgesi üzerinde kapanışların devam etmesi alıcılı görünümü koruyabilir. 

sasa-001.png

Hedef Fiyat: 46,50 TL
Zarar Kes: 44,40 TL

 

İlgili Haberler