Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 7 Ağustos Çarşamba

Philip Capital bugün için hangi hisseleri öne çıkardı - 7 Ağustos Çarşamba

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde 3 hissede hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

A+A-

Philip Capital'in bugün yayınlanan günlük bülteninde BIMAS, EKGYO, TCELL hisselerinde; hedef fiyat ve zarar kes seviyeleri belirlenerek, kısa vadeli alım önerisi verildi. 

Bültende şu ayrıntılar yer aldı; 


BIMAS

00-bimas.png

Son işlem gününde 50 günlük ortalamasının üzerinde tutunmayı sürdüren BIMAS günü endeksten pozitif ayrışarak tamamlamayı başardı. Hissede bugün 580,00 TL seviyesinde bulunan yatay direnç
seviyesi aşılabilir ise dünkü olumlu görünümün devam etmesi beklenilebilir.

Hedef Fiyat: 588,00 TL
Zarar Kes: 548,50 TL

 

EKGYO 

00-ekgyo.png

Dün 50 günlük ortalamasından destek bularak günü tamamlayan EKGYO hissesinde endekse kıyasla pozitif bir gününün geride kaldığını gördük. Hisse bugün 50 günlük ortalamasının üzerinde tutunmayı başarabilir ise kısa vadeli ortalamaların kesişim seviyesi olan 13,30 TL seviyesine kadar alışlar devam edebilir. 

Hedef Fiyat: 11,20 TL
Zarar Kes: 10,40 TL


 

TCELL

00-tcell.png

Dünkü geri çekilmelere rağmen güçlü bir duruş sergileyen TCELL, son işlem gününde 50 günlük ortalamasından destek bularak günü tamamladı. Hissede bugün kısa vadeli ortalamasının belirlediği 104,85 TL seviyesi aşılabilir ise alışların devamı etkili olabilir.

Hedef Fiyat: 106,00 TL
Zarar Kes: 100,00 TL

 

 

İlgili Haberler