Quant, Mantra, Ripple XRP için yeni hedef neresi?

Quant, Mantra, Ripple XRP için yeni hedef neresi?

Bitcoin 60 bin doların altında seyrederken Quant, Mantra ve Ripple XRP için gidişat ne yönde?

A+A-

Kripto para fiyatları, Amerika Birleşik Devletleri'nin cesaret verici tüketici enflasyonu verilerini yayınlamasının ardından bile bu hafta yatay hareket etti. Bitcoin 60.000 $'ın altında kaldı.

Tüm kripto paraların toplam değeri 2,04 trilyon dolarda kalırken, kripto korku endeksi 37'lik korku bölgesine taşındı. Bu hafta dijital paralar için ana katalizör, manşet TÜFE'nin Ağustos ayında iki yılı aşkın bir süredir en düşük seviyesi olan %2,6'ya düştüğünü gösteren ABD enflasyon verileriydi. ABD'nin zayıf istihdam rakamlarını açıklamasının ardından gelen bu rapor, Fed'in önümüzdeki hafta faiz oranlarını düşürmeye başlayacağının sinyalini verdi.

Akılda tutulması gereken önemli bir risk, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) da önümüzdeki hafta bir toplantı yapacak olması, yani Japon yeni carry trade gevşemesinin geri gelebileceği anlamına geliyor.

Quant fiyat tahmini

Quant, tokenizasyon endüstrisindeki en iyi kripto para birimlerinden biri. Overledger teknolojisi, finansal hizmetler sektöründeki bankalar ve diğerleri gibi şirketlerin tokenize çözümler oluşturmasına yardımcı oluyor. QNT tokenı bu hafta 18 Temmuz'dan bu yana en yüksek noktasına geri dönerek gündemdeydi.

070a51905cc741662f0cc4a0029839464b820642.pngBu yılın en düşük seviyesinden %54'ün üzerinde bir artış göstererek 933 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı ve sektördeki en büyük coinlerden biri haline geldi. Quant token, ağdaki artan sosyal medya ve cüzdan aktivitesinin ortasında sıçradı.

Günlük grafikte, 50,13 $ gibi düşük bir seviyeden neredeyse 80 $'a yükseldi. Ayrıca, popüler bir yükseliş işareti olan çift dipli bir grafik deseni oluşturdu. Kripto para ayrıca 50 günlük ve 25 günlük Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA) üzerine çıkarken, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yukarı doğru eğildi. Bu nedenle, boğalar geçen yıl Ekim ayındaki en düşük salınımı olan 83,20 $ 'daki bir sonraki kilit direnç noktasını hedefledikçe Quant muhtemelen yükselmeye devam edecek.

c7f69bdba8a0abf970d6fd55537a95120296d7b1.jpeg

Quant için risk, yukarıda gösterildiği gibi, akıllı para sahiplerinin sayısının güçlü bir düşüş trendinde olması. Bu yılın başlarında 20'nin üzerinde olan akıllı para sahibi sayısı 12'ye düştü. Ayrıca, akıllı para tarafından tutulan bakiye 50 binden 7 binin altına düştü.

Mantra fiyat analizi

Real World Asset (RWA) tokenizasyonunun bir diğer üst düzey oyuncusu olan Mantra, sektördeki en iyi performans gösteren kripto paralardan biri. Bu ralli, tokenizasyon varlıklarına yönelik devam eden talep ve %21'in üzerinde olan güçlü staking getirisi nedeniyle gerçekleşti.

Diğer tokenların aksine, Mantra token kilitlerini açmayı tamamladı, yani gelecekte önemli bir seyreltme olmayacak. Günlük grafikte, OM tokenı son zamanlarda 0,8541 $ 'da bir dip oluşturdu ve burada üçlü bir dip oluşturdu. Çoğu dönemde üçlü dip, piyasadaki en yükseliş işaretlerinden biri. Mantra, 24 Ağustos'ta gördüğü en yüksek seviye olan 1,068$'daki boyun çizgisinin üzerine çıktı. 25 ve 50 günlük hareketli ortalamalar bir yükseliş kesişimi oluşturdu.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yükselmeye devam ederken, yeşil renkle gösterilen yükselen kanalın üst tarafını yeniden test etti. Bu nedenle, Mantra'nın görünümü son derece yükselişte ve izlenecek bir sonraki nokta, mevcut seviyenin yaklaşık% 22,5 üzerinde olan 1,4 $ 'lık tüm zamanların en yüksek seviyesi.

Ripple XRP fiyat analizi

Ripple'ın XRP fiyatı geçtiğimiz birkaç hafta içinde diğer kripto para birimleriyle senkronize bir şekilde yatay hareket etti. Bu hafta, Grayscale'in bir Ripple ETF'nin çalışıp çalışmayacağına dair suları test ederken XRP Trust'ı başlatmasının ardından token yükseldi.

Özellikle Ethereum fonlarının hayal kırıklığı yaratan performansından sonra, bir Ripple ETF'nin popüler olmayacağı ihtimali yüksek. XRP için diğer potansiyel katalizör, Ripple'ın düzenlenmiş ve ABD doları üzerinde 1: 1 desteklenecek olan stabilcoin'i RLUSD'nin yakında piyasaya sürülmesi. Ripple, tokenin geliştiricilerine milyarlarca dolar kazandıran Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) kadar popüler olacağını umuyor.

Ancak risk, Tether'in en büyük pazar payına sahip olmasıyla sektörün doymuş olması. Günlük grafikte, XRP tokenı yön belirlemeye çalışırken 50 günlük ve 25 günlük hareketli ortalamalarda geziniyor. Bu yılın Nisan ayındaki en düşük salınımı olan 0,4300 $ seviyesindeki kilit destek seviyesinin üzerinde kalmaya devam ediyor.

Ayrıca %38,2 Fibonacci Retracement seviyesinin biraz altında seyrediyor. Bu nedenle, boğalar bir sonraki katalizörü beklerken token muhtemelen bir süre bu aralıkta kalacak. 

Etiketler : , ,
İlgili Haberler