Ral Yapı Holding (RALYH) ÖİB ihalesine davet edildi

Ral Yapı Holding (RALYH) ÖİB ihalesine davet edildi

Ral Yapı Mühendislik A.Ş, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara'daki 65,4 dönümlük araziye ilişkin satış ihalesinde nihai pazarlık görüşmelerine çağırıldı.

A+A-

Ral Yapı Mühendislik A.Ş, (RALYH) Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara'daki 65,4 dönümlük araziye ilişkin satış ihalesinde nihai pazarlık görüşmelerine çağırıldı. 

Şirketin KAP'a gönderdiği açıklamada şöyle denildi; 
"Şirketimizin Bağlı Ortaklığı Ral Yapı Mühendislik A.Ş.'nin %100 sahibi olduğu Ral Prestij Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından; T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale ve Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili, Yenimahalle ilçesindeki toplam 65.421,95 m² yüzölçümlü taşınmazların özelleştirilmesine yönelik olarak 23.05.2024 tarihinde T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale ve Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanlığı'na ilk teklif verilmişti. 

Ral Prestij Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.,  vermiş olduğu teklif, değerlendirme süreçlerini geçerek 5 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan 1. Tur pazarlık ve nihai pazarlık görüşmelerine katılım için 28.05.2024 tarihinde (bugün) davet almıştır.

Bağlı Şirketimizin yukarıda detayları açıklanan taşınmazların alımı için "1. Tur Pazarlık ve Nihai Pazarlık" görüşmelerine iştirak edeceği  hususunu, değerli yatırımcılarımız ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. "

İlgili Haberler