Seğmen Gıda'dan (SEGMN) yeni yatırım kararı 

Seğmen Gıda'dan (SEGMN) yeni yatırım kararı 

Seğmen Kardeşler Gıda Üretim ve Ambalaj Sanayi A.Ş., (SEGMN) talebi artmakta olan ürün gruplarında üretimini artırmak için yeni yatırım kararı aldı 

A+A-

Seğmen Gıda ürün çeşitliliğini artırmak ve rekabet gücünü geliştirmek amacıyla çikolata kaplamalı meyve ve lokum üretimi için yeni üretim hattı yatırımı yapılmasına karar verdi. Şirket ayrıca, fındık kreması, fıstık ezmesi ve bisküvi ezmesi üretim hatlarında da kapasite artırma kararı aldı. 

Bu yatırımlar sayesinde yurtiçinde ve yurtdışında talebi artmakta olan ürün gruplarında müşteri taleplerine daha iyi yanıt verebileceğini belirten şirket, yatırımların maliyetinin yaklaşık 410.000 EURO tutarında olacağını duyurdu. 


Şirketten KAP'a gönderilen duyuruda şu ayrıntılara yer verildi; 

"Şirketimiz, ürün çeşitliliğini artırmak ve rekabet gücünü geliştirmek amacıyla çikolata kaplamalı meyve ve lokum üretimi için yeni üretim hattı yatırımı yapılmasına karar vermiştir. 

Ayrıca, fındık kreması, fıstık ezmesi ve bisküvi ezmesi üretim hatlarında da kapasite artırma kararı alınmıştır. 

Bu yatırımlar ülkemizde ve yurtdışında talebi artmakta olan ürün gruplarında müşteri taleplerine daha iyi yanıt vermemizi mümkün kılacaktır. 

Söz konusu yatırımların maliyetinin yaklaşık 410.000 EURO tutarında olması ve 2024'ün son çeyreğinde tamamlanması planlanmaktadır.

Yapılacak olan yatırımlar ile ilgili Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu yapılmış olup, gelişmeler paylaşılacaktır.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur."

İlgili Haberler