Seğmen Kardeşler, (SEGMN) Avrupa pazarına Hollanda'dan hükmedecek 

Seğmen Kardeşler, (SEGMN) Avrupa pazarına Hollanda'dan hükmedecek 

Seğmen Kardeşler, (SEGMN) Avrupa'daki faaliyetlerini güçlendirmek adına Hollanda'da bir şirket kurdu. 

A+A-

Seğmen Kardeşler, (SEGMN) Avrupa'daki faaliyetlerini güçlendirmek adına Hollanda'da bir şirket kurdu. 

Seğmen Kardeşler, Avrupa Birliği'nde aktif ve düzenli ihracat yapmakta olduğu 8 ülkede (Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Litvanya, İsveç, Romanya) satış potansiyelini artırmaya ve buna ek olarak başta Hollanda olmak üzere Çekya, Polonya, Danimarka, Norveç, Slovakya, Macaristan , İsviçre ve İspanya ülkelerinde de ürünlerimizi etnik Pazara ve uluslararası zincirlere dağıtmaya yönelik hedefleri doğrultusunda Hollanda'da Segmen Kardesler B.V. ünvanlı şirket edinildiğini duyurdu. 

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında şöyle denildi; 

"Şirketimizin 12.07.2024 tarihli yönetim kurulu toplantısında; yurt dışı Avrupa Birliği ülkelerinde büyüme hedeflerimiz doğrultusunda 

Ürettiği ürünlerin ve geliştirmekte olduğu yeni ürün gruplarının Avrupa Birliği ülkelerinde satış, pazarlama ve dağıtımının desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla:

    1- Şirketimizin %100 oranda iştiraki edeceği Hollanda merkezli bir bağlı ortaklık kurulmasına,

    2- Hollanda'da kurulacak bağlı ortaklığımız bünyesinde depo alanı kiralanmasına,

    3-Avrupa satış, pazarlama, dağıtım ekibinin oluşturulmasına,

    4-Sözkonusu işlemlerin yürütülmesi için yönetim kurulu üyesi Serdar ÖZCANLI'nın yetkilendirilmesine karar verilmişti ve bu çerçevede

Kurulacak bağlı ortaklık bünyesinde yürütülecek faaliyetlerle mevcut durumda Avrupa Birliği'nde aktif ve düzenli ihracat yaptığımız 8 ülkede (Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Litvanya, İsveç, Romanya) satış potansiyelimizi artırmayı ve buna ek olarak başta Hollanda olmak üzere Çekya, Polonya, Danimarka, Norveç, Slovakya, Macaristan , İsviçre ve İspanya ülkelerinde de ürünlerimizi etnik Pazara ve uluslararası zincirlere dağıtmayı hedeflemekteyiz.

Bu bağlamda 03.10.2024 tarihinde SEĞMEN KARDEŞLER GIDA ÜRETİM VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş.'nin, Hollanda'da %100 bağlı ortaklığı Segmen Kardesler B.V. ünvanlı şirket edinilmiştir.

Yatırımcılarımız süreç hakkında gelişme oldukça bilgilendirilecektir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur"

 

İlgili Haberler