Siyasi Kripto Yatırımları Yükseliyor: FreeDum Fighters Oy Verene Token Kazandırıyor!

Siyasi Kripto Yatırımları Yükseliyor: FreeDum Fighters Oy Verene Token Kazandırıyor!

ABD Başkanlık Seçimi yarışı kızışırken indirimli fiyatlardan FreeDum Fighters token satın alma imkanı sunan ön satış yoğun ilgi görüyor

A+A-

Kripto dünyası yaklaşan ABD Başkanlık Seçimi öncesinde PolitiFi coinlerin yükselişine şahit oluyor. PolitiFi coinler listesine yeni katılan FreeDum Fighters isimli bir token, oy verdikçe kazandırmaya geliyor. 

Siyasi içerikli token olarak tanımlanabilecek PolitiFi coinlerin piyasa değeri, CoinGecko verilerine göre 820 milyon doları aşıyor. 5 Kasım tarihinde Demokrat aday Kamala Harris ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump arasında gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi yarışı kızışırken indirimli fiyatlardan FreeDum Fighters token satın alma imkanı sunan ön satış yoğun ilgi görüyor. 

 

Kripto topluluğu için ilgi çekici, gündemi yakalayan ve benzersiz bir deneyim sunan FreeDum Fighters, başkanlık yarışına komik ve hicivli bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Ön satışı başlar başlamaz yalnızca bir saat içerisinde 100 bin dolar toplayan projede şu ana kadar toplanan fonlar 150 bin doları aşıyor. 

 

Gelin birlikte MAGA balinalarının akın ettiği FreeDum Fighters projesini ve yatırımcılara sunduklarını inceleyelim. 

FreeDum Fighters Nedir?

ABD Başkanlık Seçimi ve PolyMarket anketleri bütün gündemi işgal ederken deneyimli ve gündemi yakalayan bir proje ekibi tarafından geliştirilen FreeDum Fighters, olaya daha neşeli bir yaklaşım kazandırıyor. 

 

Proje, Kamala ve Trump’ı temsil eden Kamacop 9000 ve Magatron isimli karakterler arasında geçiyor. Katılımcılar, ABD Başkanlık Seçimi yarışına bu oyunlaştırılmış versiyon ile dahil olarak çeşitli eğlenirken çeşitli ödüller kazanabiliyor. Projenin merkezinde yer alan DUM token, çoklu blok zincirleri tarafından desteklendiğinden geniş kitlelere erişebiliyor. 

 

Seçimlerin gerçekleşeceği 5 Kasım tarihine 2 hafta kadar bir süre kalmışken piyasaya sürülen projenin ön satışı, indirimli fiyatlardan FreeDum Fighters token satın almak isteyen balinaların da akınına uğruyor. Ön satış başlar başlamaz yalnızca bir saat içerisinde 100 bin dolar toplayan proje, kripto ile siyasi gündemi bir araya getirerek eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

 

Kullanıcılar, FreeDum Fighters sosyal medya hesaplarında “Maga Makinesi” veya “Adalet Avcısı” için esprili argümanlar üretebiliyor. Kazanan takım, verdiği oyların karşılığında “hükümet fonları” olarak adlandırılan gizli airdropları kazanma şansı buluyor. 

 

Ek olarak proje, kullanıcıların FreeDum dövüşçülerini seçmelerine ve iki staking protokolü üzerinden büyük miktarda stake ödülü toplamalarına olanak tanıyan, staking yoluyla bir oylama mekanizması da içeriyor. Her iki tarafın da APY’si farklı oluyor. Mevcut oranıyla MAGATRON APY’si yüzde 638,35 iken KAMACOP yüzde 3981,99 APY sunuyor. APY oranlarından da anlaşılacağı üzere PolyMarket verilerine göre önde olan Trump’a karşı daha düşük oranlarda seyreden Kamala Harris’i temsil eden KAMACOP daha yüksek APY veriyor. 

FreeDum Fighters Ön Satışı 150 Bin Doları Aştı

FreeDum Fighters token satın alma kararı öncesinde tokenin teknik detaylarını inceleyelim. FreeDum Fighters ekosisteminin native para birimi olan $DUM, münazara ödüllerine ve staking protokolüne güç veriyor. 

 

Kullanıcıların proje içinde oy vermesine, ödül kazanmasına ve çeşitli etkinliklere katılmasına olanak tanıyan DUM token, Base ağı üzerinde konumlanan bir ERC-20 tokeni olarak geliştiriliyor. Çoklu zincir yapısına sahip token, Base haricinde Ethereum, Binance Akıllı Zinciri ve Solana’ya da yayılıyor. 

 

DUM tokenin toplamda 270 milyar adet token arzı bulunuyor. Oy verdikçe kazandıran FreeDum Fighters token arzının yüzde 40’ına tekabül eden 108 milyar adet DUM token, indirimli ön satış ile borsa listelemeleri öncesinde yatırımcılarla buluşuyor. Tokenlerin yüzde 20’si topluluğu destekleyen staking mekanizması için ayrılıyor. Yüzde 20’lik dilim borsa likiditesine, yüzde 10 münazara ödüllerine ve kalan da proje geliştirmeye tahsis ediliyor. 

 

İndirimli ön satış toplamda 4 aşamada yürütülüyor. Her bir aşamada DUM token fiyatı belirli ölçülerde artırıldığından yatırımcılar ne kadar erken aşamada projeye dahil olursa borsa listelemeleri anındaki potansiyel kazançları o kadar fazla oluyor. 

 

Proje henüz ilk aşamada olduğundan, dip fiyattan DUM token satın alma şansı sunuyor. ABD Başkanlık Seçimi etkisiyle beklenen kripto rallisinin rüzgarını yakalamak isteyen yatırımcılar, ilk aşamadaki avantajlı fiyatlardan faydalanmak için adeta sıraya giriyor. 

FreeDum Fighters Token Nasıl Satın Alınır?

FreeDum Fighters token satın almak isteyen yatırımcılar, proje sayfasındaki kullanıcı dostu arayüzü kullanarak indirimli ön satışa katılabiliyor. Güncel verilere göre mevcut aşamada token fiyatı 0,00005 dolar olarak belirleniyor. Şu ana kadar satılan token sayısı 3 milyarı aşarken fiyatın artırılacağı bir sonraki aşama öncesinde 10 gün civarında bir süre bulunuyor. 

 

Çok zincirli bir yapıya sahip olması sebebiyle DUM token satın almak isteyen yatırımcılar, farklı ödeme yöntemleri kullanabiliyor. Kripto meraklıları, ETH, BNB, BASE, SOL, USDT veya USDC kullanarak ön satışa katılabiliyor. 

 

Şeffaflığa önem veren projenin ön satış sayfasındaki sonraki aşamalardaki token fiyatı da görüntülenebiliyor. Minimum 5 dolarlık yatırım yapma koşulu bulunan ön satışın sonrasındaki aşamalarda token fiyatı sırasıyla 0,000075 dolar, 0,0001 dolar ve 0,000125 dolar olarak belirleniyor. Projenin akıllı sözleşmeleri Coinsult ve SolidProof gibi sektörün önde gelenleri tarafından denetleniyor.

İlgili Haberler