Solana 200 dolar seviyesini yeniden aşabilecek mi?

Solana 200 dolar seviyesini yeniden aşabilecek mi?

Bitcoin'in kan kaybetti bugünlerde Solana da zorlu şartlardan geçiyor ve kritik bir noktada bulunuyor. Peki Solana 200 dolarlık barajı aşabilir mi?

A+A-

Solana son piyasa dalgalanmalarından geçerken, kendisini çok önemli bir noktada buluyor. Fiyatı şu anda yılın zirvesi olan 204,7 dolardan 148,7 dolara kadar gerilemiş durumda ve herkesin aklındaki soru şu: Solana yeniden güç kazanıp 200 dolar bariyerini aşabilecek mi?

Solana nedir?

Solana, merkeziyetsizlikten ödün vermeden yüksek hızlı işlemleri desteklemek için tasarlanmış en son teknolojisiyle blockchain topluluğunda öne çıkıyor. Ölçeklenebilirliğe ve düşük işlem maliyetlerine öncelik vererek kendine bir yer edinirken, bu da onu merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak isteyen geliştiriciler için cazip bir platform haline getiriyor. Bu blok zinciri sadece hızdan ibaret değil; aynı zamanda gelişmiş verimlilik yoluyla merkezi olmayan teknolojinin daha geniş bir şekilde benimsenmesini sağlamakla da ilgili.

Solana Neden İyi Bir Proje?

Solana'nın gücü, verim ve işlem maliyetleri gibi yaygın blok zinciri sorunlarını çözmeye yönelik yenilikçi yaklaşımında yatıyor. Proof of History (PoH) mutabakat mekanizması, işlemleri kaydetmek için daha hızlı ve daha güvenli bir yol sunarak oyunun kurallarını değiştiriyor. Dahası, Solana'nın canlı ekosistemi, hızlı işlem yetenekleri ve güçlü topluluk desteği için platformunu seçen artan sayıda proje tarafından beslenerek sürekli genişliyor. Bu unsurlar toplu olarak Solana'nın kripto para alanında lider bir proje olarak konumunun altını çiziyor.

Solana fiyat projeksiyonu: 200 doların üzerine çıkacak mı?

Son dönemdeki piyasa hareketleri Solana'yı ön plana çıkardı. Son altı hafta içinde %30'luk keskin bir düzeltme yaşayarak 120$'a kadar düşmesine rağmen, kripto para birimi yakın bir yükselişin işaretlerini veriyor. Aralarında Inmortal'ın da bulunduğu analistler, Solana'nın yalnızca toparlanmakla kalmayıp yeni rekorlar da kırabileceğini öngörerek iyimser olduklarını belirtiyor.

Inmortal'ın analizine göre, eğer Solana 158$'lık ani direnci geçebilir ve 175$ ve 185$'a kadar ivmesini koruyabilirse, önemli bir rallinin önünü açabilir. 160$'ın üzerinde sürdürülebilir bir hareket, düşüş döneminin sona erdiğini kesin olarak işaret ederek yükseliş evresini başlatabilir. Ancak 140$'ın altına inilmesi daha fazla düşüşe yol açarak 120$'daki desteğin sağlamlığını test edebilir.

*Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Şeker Yatırım 2 hisse için AL önerisi verdi

Şeker Yatırım 2 hisse için AL önerisi verdi

Şeker Yatırım üç hisse senedi için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı

Banka hisseleri canlanıyor, VAKBN hissesi ne kadar kazandıracak

Banka hisseleri canlanıyor, VAKBN hissesi ne kadar kazandıracak

Borsa İstanbul'da banka hisseleri hareketlenmeye başladı. Peki Vakıfbank VAKBN hisseleri ne kadar kazandıracak? Sekiz aracı kurum açıkladı

Ereğli hisselerinin kazandırma potansiyeli ne

Ereğli hisselerinin kazandırma potansiyeli ne

Ereğli Demir Çelik hisseleri ne kadar kazandırabilir. Beş aracı kurum EREGL hisseleri için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

İlgili Haberler