S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones haftanın ilk günü nasıl açılacak

S&P 500, Nasdaq ve Dow Jones haftanın ilk günü nasıl açılacak

Hisse senedi vadeli işlemleri Pazartesi sabahı, Wall Street'in kurumsal kazançlarla dolu yoğun bir haftaya hazırlanmasıyla ılımlı bir yükseliş yaşadı.

A+A-

BORSATEK.COM - New York borsasında hisse senedi vadeli işlemleri Pazartesi sabahı, kurumsal kazançlarla dolu yoğun bir haftaya hazırlanılmasıyla ılımlı bir yükseliş yaşadı. Dow Jones Sanayi endeksi vadeli piyasalarda 148 puan ve yaklaşık yüzde 0,36 artışla işlem görürken, S&P 500 yüzde 0,47, Nasdaq 100 ise yüzde 0,74 artışla el değiştiriyor.

Vadeli işlemlerdeki hamle, borsadaki oldukça dalgalı bir haftanın ardından geliyor. 

Geçtiğimiz hafta, S&P 500 Yüzde 0,8 oranında düşerken, teknoloji ağırlıklı Nasdaq yüzde 2,1 oranında düştü. Ancak Dow Yüzde 0,8, küçük ölçekli Russell 2000 ise Yüzde 3,5 yükseldi.

Teknoloji sektörü hisselerindeki heyecanın soğuması daha geniş piyasa endekslerine zarar verdi, ancak küçük sermayeli şirketler gibi alanların yakalanması birçok piyasa stratejisti için cesaret verici oldu.

callie-cox.png

Ritholtz Varlık Yönetimi baş piyasa stratejisti Callie Cox, "Artık daha fazla katılım görüyoruz, her ne kadar son birkaç haftadır dalgalanmalara neden olsa da, ilerleyen süreçte bunun uzun vadeli yatırımcılar için daha iyi bir hikaye olduğunu düşünüyorum" dedi. .

>>> HABERİN DEVAMI

Haberin Devamı 1 2 
İlgili Haberler