SPK'dan MEGAP için kredili işlem yasağı geldi

SPK'dan MEGAP için kredili işlem yasağı geldi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) MEGAP hisseninin paylarına bir ay boyunca kredili işlem yasağı geldi.

A+A-

Borsa İstanbul'dan yapılan Kamuyu Aydınlatma Platformu'nu (KAP) yaptığı açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) kararı uyarınca devreye alınan VBTS kapsamında Mega Polietilen Köpük Sanayi ve Ticaret hissenin paylarına 12 Haziran 2024 seans sonuna kadar kredili işlem yasağı geldi.

Açıklamada, "Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında MEGAP.E payları 13/05/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 12/06/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecektir" ifadeleri kullanıldı.


Onüç aracı kurumdan altı hisse senedi önerisi

Onüç aracı kurumdan altı hisse senedi önerisi

Borsa İstanbul'da 10 Mayıs 2024'te onüç aracı kurum altı hisse senedi için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı. İşte o hisseler ve hedef fiyatları

AKSEN hissesi için üç aracı kurum  hedef fiyatı açıkladı

AKSEN hissesi için üç aracı kurum hedef fiyatı açıkladı

Yapı Kredi Yatırım, Vakıf Yatırım ve Şeker Yatırım Aksa Enerji (AKSEN) için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı. İşte o raporlar...

EREGL hissesi için beş aracı kurum  hedef fiyatı açıkladı

EREGL hissesi için beş aracı kurum hedef fiyatı açıkladı

Vakıf Yatırım, Şeker Yatırım, TEB Yatırım, Alnus Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım, EREGL (Ereğli Erdemir) için hedef fiyat ve tavsiyesini açıkladı.

İlgili Haberler