Telegram'ın kurucusu serbest kaldı: Toncoin (TON) yükselişe hazır

Telegram'ın kurucusu serbest kaldı: Toncoin (TON) yükselişe hazır

Telegram'ın kurucusunun Fransa'da tutuklanmasıyla sert düşüş yaşayan Toncoin (TON) yükseliş hazırlığında.

A+A-

Büyük fiyat düşüşünün ardından Toncoin (TON) şu anda bir kırılma ve potansiyel bir ralli için hazırlanıyor. Telegram CEO'su Pavel Durov Fransa'da tutuklandığından beri, TON fiyatı %25'in üzerinde bir fiyat düşüşü yaşadı ve şu anda ivme kazanmak için mücadele ediyor.

TON Fiyat Tahmini

Devam eden bu konsolidasyonun ortasında, TON dört saatlik zaman diliminde azalan bir yükseliş fiyat hareketi formasyonu oluşturdu. Şu anda dar bir bölgede ve bir kırılma için hazır.

Uzman teknik analizine göre, TON 5,08 $ 'lık önemli bir destek seviyesinde. Son 20 saattir, 5,1 ila 5,24 dolar seviyeleri arasında dar bir aralıkta konsolide oluyor. TON bu konsolidasyon bölgesini ve alçalan üçgeni kırarsa ve 4 saatlik bir mumu 5,30 $ seviyesinin üzerinde kapatırsa,% 15 ila 6 $ arasında yükselme olasılığı yüksek.

Bu arada, duyarlılık düşüş eğiliminde kalırsa ve TON 4 saatlik bir mumu 5,08 $ destek seviyesinin altında kapatırsa, büyük bir satışa tanık olabiliriz. Şu anda, TON'un Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satım bölgesinde ve fiyatların aşağıdan yukarıya doğru potansiyel olarak tersine döndüğünü gösteriyor.

Zincir Üzerinde Boğa Metrikleri

Ek olarak, Sentiments'ın Arz Dağılımı metriği, 100.000 ila 1 milyon TON token tutan cüzdan sayısının önemli ölçüde azaldığını ortaya koyuyor. Bu arada, 1 milyon ila 10 milyon token tutan cüzdanlar, Telegram CEO'sunun tutuklanmasından bu yana 0'dan 1,11 milyona fırladı.

Balinalar tarafından biriktirilen bu önemli artış, fiyat düşüşünün ortasında potansiyel bir satın alma fırsatına işaret ediyor ve balinaların bunu satın almak için mükemmel bir zaman olarak değerlendirebileceğini gösteriyor.

TON Fiyat Performansı ve Açık Faiz

TON 5,20$ civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %2'nin üzerinde bir fiyat düşüşü yaşadı. Bu arada, işlem hacmi aynı dönemde %25 artarak, son fiyat düşüşünün ortasında tüccar ve yatırımcıların daha yüksek katılımına işaret etti.

Ancak, zincir üstü analiz firması CoinGlass'a göre TON'un son 24 saat içinde %2 oranında düşmesi, piyasadaki düşüş eğilimi nedeniyle tüccarlar arasındaki potansiyel korkuya işaret ediyor.

İlgili Haberler