Terra Classic 0,00006 dolar desteğini kırabilir mi?

Terra Classic 0,00006 dolar desteğini kırabilir mi?

Terra Classic fiyatı piyasa satışları arasında 0,00006 $ desteğini kırabilir mi?

A+A-

Kripto para piyasasındaki arz baskısı, Bitcoin düzeltmesinin ardından bu hafta yoğunlaştı. Mt. Gox borsasından ve Alman hükümetinden gelen tasfiyenin ortasında, BTC fiyatı son 4 ayın en düşük seviyesi olan 53550 $'a geriledi. Düşüş momentumu altcoin piyasasına yayıldıkça, Terra Classis Fiyatı daha fazla düşüşü desteklemek için 7 aylık desteğin altına düştü.

Günlük zaman diliminin analizi, alçalan üçgen olarak adlandırılan bir düşüş devam formasyonunun Terra Classic tarafından tamamlandığını gösteriyor. Teorik olarak, teknik kurulum genellikle yerleşik bir düşüş trendinde görülür ve daha düşük yüksek oluşum, uzun süreli düzeltme için biriken düşüş momentumunu gösterir.

Formasyonun azalan trend çizgisinin etkisi altında, LUNC coin Mart ayı başlarında fiyatın 0,00025$'dan geri dönmesiyle mevcut düzeltmesine girdi. Düşüş eğilimi, varlığı %73,6 oranında düşürerek şu anda 0,0000673$'dan işlem görmesine neden olurken, piyasa değeri 368,7 Milyar $'a geriledi.

Bu düşüşün ortasında, Terra Classic kısa süre önce 7 aylık boyun çizgisinin altına düşerek satıcılara fiyat toparlanmasını kısıtlamak için başka bir direnç sağladı. Coinglass'tan alınan verilere göre, LUNC'un uzun pozisyon sahibi son 48 saat içinde 400 Milyon Dolarlık likidasyona tanık oldu.

Bu dramatik düşüş, yoğun satış baskısının ve kripto sektöründen sermaye kaçışının altını çiziyor. Satışların devam etmesiyle LUNC fiyatı %22 daha düşerek Ağustos 2023'ün en düşük seviyesi olan 0,000052$'a ulaşabilir. 

İlgili Haberler