“Trump Kazanırsa BTC 90 Bin Dolara Çıkacak” İddiası! Seçimler Yaklaşırken Crypto All-Stars’a Balina Akını!

“Trump Kazanırsa BTC 90 Bin Dolara Çıkacak” İddiası! Seçimler Yaklaşırken Crypto All-Stars’a Balina Akını!

Ünlü broker şirketi Bernstein’in iddiaları, BTC ve kripto yatırımcısını heyecanlandırdı. 

A+A-

 

ABD seçimlerini Donald Trump  kazanırsa Bitcoin 90 bin dolara çıkacak iddiası kripto para piyasasının gündemine oturdu. Ünlü broker şirketi Bernstein’in iddiaları, BTC ve kripto yatırımcısını heyecanlandırdı. 

 

5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimler öncesinde yayımladığı bir raporda Bernstein, Donald Trump’ın ABD Başkanı olması halinde BTC’nin yılın sonlarında yeni zirvelere ulaşacağını öne sürdü. Bernstein haberi kripto piyasasını canlandırırken balinalar Crypto All-Stars token satın almak için sıraya girdi. 

 

Rapor, Trump’ın zaferi sonrasında yükselişe geçecek BTC’nin yılın dördüncü çeyreğine kadar 90 bin dolara ulaşabileceğini söyledi. Demokrat aday Kamala Harris’in seçimi kazanması halinde ise lider kriptonun 30 bin ila 40 bin dolar aralığını test edebileceğine yer verildi. 

 

Raporda Trump’ın ABD’yi dünyanın Bitcoin ve kripto başkenti yapma vaadinin etkisi vurgulandı. Temmuz ayında gerçekleşen Bitcoin Konferansı’nda konuşan eski başkan Trump, o günden bu yana dijital varlıklar ile ilgili politikalarına sık sık yer veriyor. 

 

Trump’ın kripto vaatlerine karşılık Harris’in kriptoya dair hiçbir açıklaması bulunmuyor. Raporda yer alan, “Seçim sonucunu tahmin etmek oldukça zor, ancak uzun vadeli bir kripto yatırımcısıysanız Trump trading yaptığınızı söyleyebiliriz” ifadeleri dikkat çekiyor. 

 

Uzun vadeli yatırımların geleceğinin belirsizliği devam ederken balinaların başını çektiği bir grup kripto yatırımcısı, düşük fiyatlardan satın alma şansı sunan ön satış coinlerine yoğun ilgi gösteriyor. 

Crypto All-Star Tokene Balina Akını

Birleşik meme coin staking protokolü ile dikkat çeken Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen ön satış etkinliği balinaların radarına takılıyor. Yalnızca 3 gün içerisinde 180 bin doları üzerinde yatırım toplayan proje, 1,2 milyon dolara ulaşıyor. 

 

Zincir üstü verilere göre 50 bin dolarlık STARS token satın alan bir balinanın varlığı, yatırım yapmayı düşünen diğer kripto meraklılarını da teşvik ediyor. ABD Başkanlık Seçimi öncesinde kısa vadede kazanç elde etmek isteyen yatırımcıların, STARS tokene gösterdiği ilgi giderek büyüyor. 

 

MemeVault adlı platform, Crypto All-Stars'ın şu anda uzun süreli bir gerileme yaşayan meme coin sektöründe getiri elde etmeye yönelik bulduğu çözümün adı oluyor. Yatırımcıların cüzdanlarında pasif bir şekilde tuttuğu meme coinleri kazanca dönüştürmeyi sağlayan STARS token, kripto meraklılarının dikkatini çekiyor. 

 

50 bin dolarlık yatırım yapan yatırımcı, indirimli fiyat politikası sayesinde karşılığında 34,9 milyon STARS token sahibi olmayı başarıyor. Aşamalı fiyat artışı söz konusu olduğundan erken aşamada projeye dahil olanlar daha büyük avantaj elde ediyor. 

Crypto All-Stars İle Meme Staking Geliyor

Ön satış etkinliği ile borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlardan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılar, meme staking özelliğine ilgi gösteriyor. DOGE’den SHIB’e kadar önde gelen meme coin varlıkları üzerinden kazanç edebilecek olmaları, yatırımcıların ön satış talebini artırıyor. 

 

Ön satışın ilgi görmesinde yüksek APY ve staking ödülleri de etkili oluyor. Mevcut oranıyla STARS token stake edenler, yüzde 1200 üzerinde APY elde edebiliyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı 600 milyona dayanırken ETH bloğu başına ödül 2801,44 STARS token olarak belirleniyor. 

 

Güncel APY oranlarına göre söz konusu balinanın satın aldığı 34,9 milyon STARS tokenin yalnızca bir ayda 70 milyon civarında STARS tokene dönüşebilecek olması yatırımcıları ateşliyor. 

 

Yatırımcılar, STARS token satın almanın yanı sıra bu tokenleri hold ederek de kazanç oranını artırabiliyor. STARS token sahipleri staking ödüllerini 3 katına kadar çıkarabiliyor. Birleşik staking ise çoklu zincirde staking imkanı sunduğundan popüler meme coin varlıklardan gelir elde etmek kolaylaşıyor. 

Crypto All-Stars İle Hangi Meme Coinler Kazanç Getiriyor?

Crypto All-Stars, MemeVault'ta DOGE, SHIB, PEPECOIN, FLOKI, BRETT, MOG, LAYDS, TOSHI, COQ, BONK ve TURBO dahil olmak üzere geniş bir yelpazedeki meme coinler için staking özelliğini destekliyor. 

 

Proje ekibi, kullanıcıların ön satış sırasında meme coinlerini kullanarak $STARS token satın almasına da olanak tanıyor. Eklenen ödeme yöntemleri sayesinde yatırımcılar artık SHIB, PEPE, FLOKI ve DOGE ile ödeme yapabiliyor. 

 

Meme coinleri kullanmanın yanı sıra ETH, USDT veya BNB kullanarak $STARS token satın almak mümkün oluyor. Bahsi geçen kripto bakiyesi bulunmayan yatırımcılar, kullanıcı dostu bir eklenti aracılığıyla güvenli banka kartı ödemeleri de yapılabiliyor.

 

Crypto All-Stars projesinin akıllı sözleşmesi, Coinsult ve SolidProof onayları ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Meme coin varlıklarını kazanca çevirmek isteyen yatırımcılar için geliştirilen MemeVault ile Crypto All-Stars token, olası bir meme coin rallisinde yaşanabilecek yükselişten istifade etmek isteyen katılımcıları bekliyor. 

 

Eski Başkan Doland Trump’ın kazanması durumunda BTC’nin 90 bin dolara çıkacağı öngörüleri arasında devam eden ön satışta yatırımcılar, mevcut aşamada STARS token başına 0,0014362 dolar ödüyor. 

 

Fiyat artışına 2 gün kala yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, ön satış sayfasından, projenin X ve Telegram kanallarından detaylı bilgi alabiliyor.

İlgili Haberler