Trump mı, Harris mi? ABD başkanlık seçimini kim kazanacak? Seçim kripto için ne anlama geliyor?

Trump mı, Harris mi? ABD başkanlık seçimini kim kazanacak? Seçim kripto için ne anlama geliyor?

Anketlerde Harris’in yükselişi BTC için belirsizlik ortamını artırıyor. 

A+A-

5 Kasım 2024’te gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi öncesinde tüm dünya hangi adayın kazanacağına kenetlenmiş durumda. Seçimi eski ABD başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump mı kazanacak yoksa mevcut Amerika Birleşik Devletleri başkan yardımcısı ve Demokrat aday Kamala Harris mi?

ABD Başkanlık Seçimini Kim Kazanacak?

Yapılan anketlerde rüzgar yavaş yavaş Kamala Harris tarafına dönüyor gibi görünüyor. Polymarket anketine göre Trump yüzde 46, Harris ise yüzde 52 oy alıyor. Seçimlere 85 günden az varken Harris’in öne geçmesi Trump taraftarlarını tedirgin ediyor.

 

2016 seçimlerini doğru tahmin eden tek şirket olan Rasmussen Reports ise anketlerde ve bahis şirketlerinde bir tür algı yaratılmaya çalışıldığını iddia ediyor.

 

Bir başka gelişme ise Elon Musk ve Donald Trump arasında gerçekleşen X Spaces görüşmesi oluyor. Görüşmeden önce Avrupa Birliği tarafından Musk’a gönderilen sansür talebi içeren mektup ise gündemde kendine geniş yer buluyor. 

 

AB’nin Musk’ı “dezenformasyon” olarak adlandırabilecekleri bilgileri yayma ihtimaline karşı uyarması sonrası Musk’ın X hesabından verdiği alaycı cevap sonrasında AB yetkililerinin ne yapacağı merak ediliyor.

Seçim Kripto İçin Ne Anlama Geliyor?

Seçimlerin bir tarafında Bitcoin Konferansı’nda konuşan ve ABD’yi kripto süper gücü yapma vaadinde bulunan Trump yer alırken Harris’in konferansa katılmayı reddetmesi yatırımcıları tedirgin ediyor. 

 

Analistler, Harris yönetiminin sıkı düzenlemeler getireceği tahmininde bulunurken bu durumun, BTC fiyatlarını olumsuz etkileyebileceği ve yatırımcıları zora sokabileceği düşünülüyor. Anketlerde Harris’in yükselişi BTC için belirsizlik ortamını artırıyor. 

Korku, endişe ve belirsizlik ortamında yatırım yapmaya çalışan kripto meraklıları, hızlı kazanç elde edebilecekleri projelere odaklanıyor. Ön satışı devam eden Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcı sayısı bu sebeple hızla artıyor. 

Pepe Unchained 8,5 Milyon Dolara Ulaşarak Rekor Kırıyor

PEPU sembolüne sahip Pepe Unchained, ERC-20 protokolüne uyan bir token olarak karşımıza çıkıyor. Düşük fiyatlardan satın alma imkanı sunan ön satışta toplanan fonların kısa sürede 8,5 milyon dolara ulaşması yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

 

Topluluk odaklı proje, kendi zincirini kullanan ilk PEPE projesi olarak konumlanıyor. Hız, kazanç ve etkinlik açısından Katman-1 projeleri geride bırakan PEPU coin, popüler meme coin PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyor.

 

ABD Başkanlık Seçimi öncesinde hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar Pepe Unchained token satın almak için adeta sıraya giriyor. Kendi Katman-2 blok zincirinde geliştirilmiş olması ve kullandığı teknolojiler sayesinde Pepe Unchained, Katman-1 projelere göre büyük avantajlar sunuyor. 

Pepe Unchained Tokeni Farklı Kılan Özellikler

Meme coinler arasında üçüncü sırada yer alan orijinal PEPE coin’in yeni ve gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan PEPU coin, staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sunuyor. 

 

PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan proje, hem olası bir PEPE rallisinden hem de meme coin yükselişinden yararlanmayı hedefliyor. 

 

PEPE’yi Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran PEPU coin, hız ve etkinlik yarışını önde tamamlıyor. Pepe zinciri ile ETH arasında kurulan hızlı ve düşük ücretli köprü sayesinde PEPU, daha fazla işlem hacmine ulaşma potansiyeli barındırıyor.

 

 ETH’den 100 kat daha hızlı bir kripto deneyimi sunan PEPU, yüksek performansına karşın düşük işlem ücretleri ile kripto topluluğundan alkış topluyor. 

 

Düşük fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma şansı sunan ön satış, erken dönem yatırımcıları ödüllendirdiğinden sadık bir topluluk inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

Pepe Unchained Token Nasıl Satın Alınır?

PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara ayrılıyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’u, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğine gidiyor. Yüksek APY ve blok ödülleri sayesinde katılımcılar, uzun süreye dağılan staking ödüllerinden faydalanabiliyor. 

 

Tokenlerin yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine tahsis ediliyor. 

 

Aşamalı fiyat artışı politikası, erken aşamada tokene yatırım yapan katılımcıları ödüllendirecek şekilde planlanıyor. Bir yatırımcı ne kadar erken dönemde PEPU coin satın alırsa borsa listeleme anındaki potansiyel kazancı o kadar fazla oluyor. 

 

PEPU coin satın alan yatırımcılar, mevcut oranıyla yüzde 232 APY ile bu tokenleri stake edebiliyor. Staking paneline göre şu ana kadar 700 milyon civarında PEPU coin’in stake edildiği görülüyor. ETH bloğu başına ödül 608,82 PEPU coin olurken staking ödüllerinin 2 yıla yayılması planlanıyor. 

 

ABD Başkanlık Seçimi öncesinde hangi coin alınır diye soran kripto meraklıları, şu ana kadar 8,5 milyon dolar fon toplamayı başaran PEPU coin projesi ile ilgileniyor. Kendi Katman-2 blok zincirinde geliştirilmiş olması ve kullandığı teknolojiler sayesinde Pepe Unchained, mevcut aşamada 0,0090178 dolar karşılığında satın alınabiliyor. 

 

Yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri aracılığıyla indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

 

İlgili Haberler