Trump ve Harris Karşı Karşıya Gelirken Kripto Paralar Dalgalanmaya Hazırlanıyor!

Trump ve Harris Karşı Karşıya Gelirken Kripto Paralar Dalgalanmaya Hazırlanıyor!

Financial Times haberine göre ise Trump’ın ekonomik konularda Harris’in önünde olduğu ifade ediliyor

A+A-

 

ABD Başkanlık Seçimi’ne 2 haftadan az bir zaman kalmışken kripto paralar da yatırımcılar da heyecanla gündemi takip ediyor. Anketler, seçim sonuçlarının Trump lehine olacağını öngörüyor. 

 

Wall Street Journal tarafından yayımlanan bir ankete göre Cumhuriyetçi aday ve eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, Demokrat rakibi ve mevcut başkan yardımcısı Kamala Harris’e karşı yüzde 47’ye yüzde 45’lik bir farkla önde gittiği görülüyor. Financial Times haberine göre ise Trump’ın ekonomik konularda Harris’in önünde olduğu ifade ediliyor. 

 

PolyMarket anketlerinde ise Trump ve Harris arasındaki fark iyice açılmış görünüyor. Trump yüzde 61,7 oranda otururken Harris’in yüzde 38,4’te kalarak yüzde 40’ın altına düştüğü belirtiliyor. Trump ve Harris arasında geçecek seçim karşılaşması, ralli yapması beklenen coinlere olan ilgiyi de artırıyor. İndirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma imkanı sunan ön satış, 22 milyon doları aşarak rekora koşuyor. 

 

Gelin hep birlikte 5 Kasım’da gerçekleşecek ABD Başkanlık Seçimi sonrasında kısa vadede kazanç sağlaması beklenen ön satış coinleri hangileri inceleyelim. 

PEPE Temalı Pepe Unchained 22 Milyon Doları Aştı

Meme coin denilince ilk akla gelen projelerden olan PEPE’yi Ethereum ağının hantallığından kurtararak Katman-2 teknolojisiyle buluşturan Pepe Unchained token ön satışı, yoğun ilgi ile rekora koşuyor. Ön satışta toplanan fonlar 22 milyon doları aşarken kripto balinaları faaliyetleri dikkat çekiyor. 

 

Ekim ayının başlarında gerçekleşen 50 bin dolarlık bir balina satın almasının arkasından önceki günlerde bir balinanın daha 53 bin dolarlık Pepe Unchained token satın aldığı belirtiliyor. Sık sık balinaların hedefi haline gelen projenin hangi kripto borsalarında listeleneceği ve listelemeler sonrasındaki performansı merak ediliyor. 

 

Kripto içerikleri üreten ClayBro gibi YouTube fenomenleri tarafından da sıklıkla değinilen bir proje olan PEPU coin, PEPE’yi kendi zincirine kavuşturarak Ethereum ağında yaşanan problemleri çözmeyi amaçlıyor. ETH’den 100 kat daha fazla işlem hacmi sunan PEPU coin, işlem ücretlerini azaltmayı da başarıyor. 

 

Aşamalı ön satışı devam eden PEPU coin, mevcut dilimde 0,01177 dolardan satın alınabiliyor. Ön satış performansı sebebiyle Binance borsasında listelenmeye aday gösterilen PEPU coin, erken dönem yatırımcılarını bekliyor. 

Meme Coin Staking Sunan Crypto All-Stars 2,7 Milyon Dolara Ulaştı

Meme coin staking protokolü ile pasif gelir elde etme şansı sunan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2,7 milyon dolara ulaşıyor. Hem çok tokenli hem de çok zincirli bir staking imkanı sağlayan MemeVault ile güçlendirilen proje, ralliler haricinde de gelir elde etme şansı veriyor. 

 

MemeVault ile yatırımcılar, en popüler meme coin varlıklarını belirli oranlarla stake edebiliyor. Staking karşılığında katılımcılar, projenin native tokeni STARS token kazanıyor. Ön satışı devam eden STARS token hem projede ödül ve ayrıcalıklardan yararlanmak için hem de staking ödüllerini katlamak için kullanılıyor. STARS token satın alan ve hold eden yatırımcılar, staking ödüllerini üç katına kadar artırabiliyor. 

 

Bileşik staking sunan Crypto All-Stars ile yatırımcılar, meme coin piyasasında ister aşağı ister yukarı yönlü bir hareket olsun, bu durumdan bağımsız gelir elde ediyor. Yani piyasa koşullarından muaf bir şekilde kazanç sağlamak mümkün oluyor.

 

MemeVault ekosisteminin ayrıcalıklarına erişim sağlayan STARS token, indirimli bir ön satış ile yatırımcılarla buluşuyor. Mevcut aşamada kripto meraklıları, ETH, BNB, USDT ve kart işlemlerinin yanı sıra FLOKI, DOGE, SHIB ve PEPE ile de ödeme yaparak STARS token satın alabiliyor. 

Sıradaki MAGA veya TREMP Coin DUM Token Mi?

Başkanlık seçimine 12 gün kala sıradaki MAGA veya TREMP coin hangisi olacak tartışması sürüyor. Harris ve Trump arasındaki çekişmeyi oyunlaştırarak kazanç sağlayan FreeDum Fighters token satın almak isteyen sayısı, gün geçtikçe artıyor. 

 

DUM token ön satışta toplanan fonlar 250 bin doları aşarken ilk aşamanın da sonuna geliniyor. İkinci aşamada token fiyatının 0,000055 dolar olması planlanıyor. ABD Seçimleri odaklı bir proje olan FreeDum Fighters ile yatırımcılar, başkan adaylarının blok zinciri tabanlı avatarlarını seçerek kıyasıya bir rekabete giriyor. 

 

Trump’ı temsil eden MAGATRON ve Harris’i temsil eden KAMACOP 9000 isimli karakterler arasındaki yarışa dahil olmak isteyenler, iki farklı APY sayesinde kendi adayını destekleyebiliyor. Katılımcılar, adaylar arasında geçen tartışmalar gibi etkinliklerde kullandıkları oylar karşılığında DUM token ile ödüllendiriliyor.

 

DUM tokenin mayıs ayında lansmanı yapılan ve 287x yapan MAGA veya martta yatırımcılarla buluşan ve o günden bu yana 554x yapan TREMP coin koltuğuna aday olduğu öne sürülüyor. Projenin yalnızca 100x yapması halinde bile yatırımcısına ciddi kazanç sağlama ihtimali bulunuyor. 

 

ABD Seçimleri yarışına dahil olan ünlü milyarder Elon Musk’ın da DUM token gibi projeleri destekleme ihtimali her zaman bulunuyor. Tüm bu gerekçelerle FOMO yaşayan kripto meraklıları, indirimli ön satış ile DUM token projesindeki yerini alabiliyor.

Etiketler : ,