Trump’ın Desteği Olay Oldu! Balinalar Milyon Dolarları Aşan Bu Coinlere Yöneldi

Trump’ın Desteği Olay Oldu! Balinalar Milyon Dolarları Aşan Bu Coinlere Yöneldi

Trump’ın Destek Verdiği Kripto Projesi Olay Oldu! Balinalar Milyon Dolarları Aşan Bu Coinlere Yöneldi

A+A-

Eski ABD Başkanı ve yeni Cumhuriyetçi aday Donald Trump ve oğulları, finans sektöründe çok konuşulacak yeni bir DeFi odaklı kripto projesi başlattı. Büyük bankaların hakimiyetine karşı duran proje, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

 

Oğullarının öncülük ettiği yeni bir kripto para projesi olan DeFiant’a destek verdiğini açıklayan Trump, "Uzun zamandır sıradan Amerikalılar, büyük bankalar ve finans çevrelerinin baskısı altında. Artık birlik olma vakti geldi." dedi. 

 

Trump’ın sosyal medya platformu Truth Social üzerinden duyurulan proje, resmi iletişim kanalı olarak ABD merkezli olmayan anlık mesajlaşma platformu Telegram’ı kullanıyor. Kanalda, "Yakın gelecekte önemli gelişmeleri ve açıklamaları buradan paylaşacağız." ifadelerine yer veriliyor. 

 

Trump ailesinin DeFi projesinin duyurulması sonrasında kripto çevrelerinde de hareketlilik gözlemleniyor. ABD’yi kripto süper gücü yapma vaadiyle yola çıkan Donald Trump’ın kazanması durumunda ralli olasılığı yüksek görünüyor. 

 

Anketlere göre Trump’ın önde olması ise kripto meraklılarını ve balinaları yatırım yapmaya teşvik ediyor. Hızlı kazanç sağlama niyetinde olan yatırımcılar, ön satış coinlerine yoğun ilgi gösteriyor. 

Pepe Unchained Token 10 Milyon Dolara Ulaştı

Balinaların hedefi olan ve sadece 3 günde 600 bin dolardan fazla fon toplamayı başaran Pepe Unchained projesi 10 milyon dolara ulaşarak rekora koşuyor. 2 ayda 10 milyon dolar gibi ciddi bir miktar yatırıma ulaşan projenin ön satışı, indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

 

Ethereum Katman-2 projesi olan Pepe Unchained, kurbağa temalı popüler meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturuyor. Satın alma ve işlem yapma süreçlerini daha hızlı hale getiren proje, staking ödülleri ile de göz dolduruyor. 

 

Düşük fiyatlardan PEPU coin satın alan yatırımcılar, mevcut oranıyla yüzde 200 APY ve ETH bloğu başına 608,82 PEPU coin ödülden faydalanabiliyor. Şu ana kadar 800 milyon PEPU coin stake edilirken yatırımcılar, aşamalı ön satışa katılmak için adeta sıraya giriyor. 

 

PEPU coin mevcut aşamada 0,0092364 dolardan fiyatlanıyor. Proje ön satış sayfasında yer alan geri sayım aracına göre bu aşamanın bitmesine ve fiyatın biraz daha artmasına saatler kaldığı görülüyor. 

 

Hız, verimlilik, düşük maliyet ve düşük işlem ücretleri ile dikkat çeken PEPU coin, erken dönem yatırımcıları bekliyor. 

Crypto All-Stars İle Meme Coin Stake Ederek Ödül Kazanmak Mümkün

Meme coin yatırımcılarına staking imkanı sunarak daha fazla kripto kazanç elde etme şansı tanıyan Crypto All-Stars token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızlı artıyor. İndirimli ön satış ile 1 doların çok altında bir fiyata yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarından toplanan fonlar 650 bin dolara ulaşıyor.

 

MemeVault isimli benzersiz mekanizma ile yatırımcılar, sahip oldukları meme coin’leri stake edebiliyor. Projenin native tokeni STARS tokenden güç alan platformda kullanıcılar, Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Brett, Mog Coin, Milady, Turbo, Toshi, Coq Inu ve Bonk gibi dev meme coin’leri stake ederek ödül kazanabiliyor. 

 

Crypto All-Stars'ın gelişmiş blok zinciri mimarisi ve benzersiz özellikleri, 41 milyar dolarlık meme tokeni sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Staking ödülleri ile pasif gelir elde etme imkanı sunan projenin APY’si mevcut oranıyla yüzde 2300’ü aşıyor. 

 

Aşamalı ön satışa katılarak düşük fiyatlardan STARS token satın alan yatırımcılar, borsa listelemeleri anında potansiyel kazanç elde ediyor. Bir yatırımcı ne kadar erken aşamada projeye dahil olursa kazancı da o kadar artıyor. 

 

Crypto All-Stars token fiyatı, mevcut aşamada 0,0013966 dolar olarak belirleniyor. Projeye ilgi gösteren yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile STARS token satın alabiliyor. 

Shiba Shootout Token Ön Satışı 1 Milyon Doları Aştı

Vahşi Batı teması ile kripto dünyasını birleştiren Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 1 milyon doları aşıyor. Projenin mobil oyunu Shiba Sharpshooter’ın Google Play Store indirilmeleri ise bini geçiyor.

 

Shiba Shootout, genellikle fayda sağlamayan pek çok köpek temalı meme coin gibi yalnızca popülerlik peşinde koşmuyor. Örneğin Dogecoin ve Shiba Inu’nun herhangi bir ana faydası veya özelliği yokken SHIBASHOOT tokenler, sahiplerinin projeyle ilgili karar alma sürecine katılmasına olanak tanıyor. Proje ekibi bu durumu, Vahşi Batı’da herkesin söz sahibi olduğu bir belediye binası toplantısı olarak tanımlıyor.

 

Shiba Shootout token aynı zamanda topluluk odaklı yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Proje ekibi, token sahipleri için kripto paralar ve projeyle ilgili deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ‘Kamp Ateşi Hikayeleri’ grubu oluşturuyor. 

 

Aşamalı ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan SHIBASHOOT tokenler, mevcut aşamada 0,0199 dolardan fiyatlanıyor. Staking sayesinde pasif gelir elde edebilen yatırımcılar, mevcut oranıyla yüzde 930 APY’den faydalanabiliyor. 

 

SHIBASHOOT token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ön satış etkinliğine katılabiliyor.


 

İlgili Haberler