Wall Street'e göre daha da yükselecek üç hisse senedi

Wall Street'e göre daha da yükselecek üç hisse senedi

New York Borsasında 2024'te %179 veya Daha Fazla Yükselen ve Daha da Yükselebilecek 3 Hisse Senedi Hangileri

A+A-

Momentumun gücünü asla göz ardı etmeyin. Bazen en hızlı hareket eden nesneler, yarışa devam edenlerdir. Bu yıl muazzam kazançlar sağlayan seçkin bir grup hisse senedi için de durum böyle olabilir. Bu üç hisse senedi 2024 yılında şimdiye kadar %179 veya daha fazla yükseliş gösterdi ve Wall Street'e göre daha da yükselebilirler.

1. Summit Therapeutics

Summit Therapeutics to Host Fourth Quarter & Full Year 2023 Financial Results & Operational Progress Call on February 20, 2024 | Business Wire
Summit Therapeutics (NASDAQ: SMMT) hisseleri bu yıl yaklaşık %220 oranında arttı. Bu büyük kazancın tamamı Mayıs ayından sonra gerçekleşti. Birçok yatırımcı Summit'e güvenini kaybetmişti, ancak şirketin bazı ilaç adayı için bildirdiği iyi sonuçlar işleri değiştirdi.

Summit'in ivonescimab adlı ilacı, kemoterapi ile birlikte PD-L1 pozitif küçük hücreli dışı akciğer kanseri hastalarının birinci basamak tedavisinde Merck'in kanser immünoterapisi Keytruda'yı faz 3 klinik çalışmasında geride bıraktı. Summit, Çin'de yapılan bu çalışmada ivonescimab/kemo kombinasyonu alan hastaların Keytruda alanlara kıyasla progresyonsuz sağkalımda "istatistiksel ve klinik olarak anlamlı iyileşme" gösterdiğini bildirdi.

Wall Street, hissenin hala yükselebileceğini düşünüyor. Haziran ayında LSEG tarafından ankete katılan analistlerin tamamı hisseyi alım veya güçlü alım olarak değerlendirdi. Summit Therapeutics için 12 aylık ortalama fiyat hedefi yaklaşık %27'lik bir yukarı yönlü potansiyeli yansıtıyor.

>>> DEVAMINI OKUMAK İÇİN: Super Micro Computer

Haberin Devamı 1 2 3 
İlgili Haberler