Worldcoin fiyatı 2 dolara ulaşabilir mi?

Worldcoin fiyatı 2 dolara ulaşabilir mi?

WorldID Solana ekosistemine girerken Worldcoin fiyatı 2 dolara ulaşabilir mi?

A+A-

OpenAI'nin en yeni ürünü o1'in piyasaya sürüldüğünü duyurmasının ardından geçen hafta Worldcoin'e ilgi arttı. Proje etrafındaki heyecan, WLD fiyatını 12 saatten kısa bir süre içinde %18'in üzerinde artırdı.

Ancak, çok beklenen FOMC toplantısı belirsizlikle dolu olduğu için yatırımcılar hafta sonu boyunca kâr realizasyonu yaptı. Bu arada, Worldcoin merkezi olmayan kimlik (DID) sistemi nihayet Solana'ya geliyor ve potansiyel olarak ağdaki halı çekme ve istismar oranını azaltıyor.

Wormhole Solana'ya WorldID Köprüsünü Tamamladı, Worldcoin Fiyatı Düştü

Wormhole, Worldcoin'in WorldID'sinin Solana'ya geldiğini duyurdu. Bir aydan kısa bir süre sonra köprü tamamlandı. Entegrasyon, Solana geliştiricilerinin ürünlerinde kimlik doğrulama için kişilik kanıtına öncelik vermelerine olanak tanıyacak. Bu, dijital dünyada artan güveni teşvik etmeyi amaçlayan Worldcoin ve buna bağlı olarak Solana fiyatı için büyük bir kazanç.

İyi haberlere rağmen, genel işlem hacmi düştüğü için Worldcoin fiyatı hafta sonu boyunca düştü. Bunun nedeni, kripto yatırımcılarının 25 ila 50bps beklediği 18 Eylül'deki yaklaşan FOMC toplantısı olabilir. 

WLD Fiyat Analizi: 2 Dolar Görünürde, Ama Bundan Önce Değil

WLD fiyatı son dönemdeki yukarı yönlü dalgalanmaya rağmen şu anda düşüş eğiliminde. Fiyat hareketi Ağustos ortasından bu yana dalgalı bir seyirde, ancak fiyat şu anda önemli bir destek bölgesine (1,37-1,40 $) yakın olduğu için tersine dönme potansiyeli var. Fiyat bu seviyeyi birçok kez test etti, bu da alıcıların burada devreye girebileceğini gösteriyor.

Tersine, Worldcoin fiyatı 1,50 $ ve 1,60 $ dirençle karşılaşabilir. WLD fiyatı 1,50 $ seviyesini birçok kez test ederken, 1,60 $ daha uzak bir hedef ve fiyat toparlanması için güçlü bir tavan görevi görebilir.

Destek alanına yakın mumlar uzun alt fitiller gösteriyor, bu da daha düşük fiyatların reddedildiğini ve olası bir yukarı dönüşü gösteriyor. Bu durum satıcıların ivme kaybettiğini gösteriyor olabilir.

Worldcoin fiyatı muhtemelen daha büyük düşüş yapısı içinde aşağı doğru düzeltici bir dalgayı tamamlıyor ve bu destek seviyesinde bir sonraki dirence doğru bir sıçrama için hazır görünüyor. WLD fiyatının 1,60$'ı aşması ve bu seviyenin üzerinde tutunması, düşüş döngüsünün sona erdiğini ve 2,00$ ya da daha yüksek bir uzun vadeli hedefin ortaya çıktığını gösterebilir.

İlgili Haberler