XRP fiyatları üçgen kırılımı için hazırlanıyor

XRP fiyatları üçgen kırılımı için hazırlanıyor

Kripto para tüccarı Steve Courtney, XRP kripto para biriminin bir "üçgen kırılmasının" eşiğinde olduğunu belirtti.

A+A-

XRP için üçgen kırılımı kapıda mı? Kripto para tüccarı Steve Courtney'ye göre, göreceli güç endeksi (RSI) ve stokastik RSI (sRSI) gibi temel göstergelerde yükseliş sinyalleri var.
"Destek tutuyor, direnç test ediliyor. Beklediğimiz hafta bu mu?" diye soran tüccar, XRP'nin simetrik üçgenden çıkıyor gibi görünmesine rağmen, bunun hafta sonunda bir fitil olabileceğini söyledi.

Courtney, piyasa gözlemcilerini, her türlü yükselişin tersine dönmesi için haftalık mumun direncin üzerinde kapanması gerektiği konusunda uyardı. Aynı zamanda, RSI trend çizgisini kırdı ve yeni bir yükseliş kaydetti.
CoinGecko tarafından sağlanan verilere göre, XRP son 24 saat içinde %6,3 artarak önemli bir direnç seviyesinin üzerine çıktı. Bu da onu ilk 10'da en iyi performans gösteren kripto para birimi yapıyor. Solana (SOL) %5,2'lik bir artışla ikinci sırada yer alıyor. Bu Perşembe günü erken saatlerde XRP 0,6328 $ ile zirve yapmayı başardı.
Durgun ve ezici fiyat performansı nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan XRP, Ripple ve SEC arasındaki uzlaşma görüşmelerini çevreleyen bir atmosferde bu ayın başlarında toparlandı.
Ripple CEO'su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde Bloomberg'e verdiği demeçte, yıllardır süren yorucu yasal mücadelenin yakında sona ereceğini söyledi, ancak potansiyel uzlaşma görüşmelerine ilişkin herhangi bir bilgi vermeyi reddetti.
Birçok topluluk üyesi, XRP fiyatının yıllarca süren düşük performansın ardından nihayet önemli bir yükseliş yaşayabileceğinden umutlu. Aslında, Eylül 2018'de XRP'ye 10.000 $ yatırım yapanlar, tokenlarını bugüne kadar ellerinde tutmuş olsalardı yine de aynı miktarda paraya sahip olacaklardı.


İlgili Haberler