XRP tanrı mumu ile 57 dolara fırlayacak

XRP tanrı mumu ile 57 dolara fırlayacak

Bir analist XRP'ye ilişkin sürpriz fiyat tahmininde bulundu ve altın mumu eşliğinde XRP'nin 57 dolara çıkacağını söyledi.

A+A-

Kripto analisti Amonyx, XRP fiyatı için ultra yükseliş fiyat tahmininde bulunarak kripto tokeninin bir noktada çift haneli rakamlara ulaşabileceğini öngördü. Bu, Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki davanın sonuçlanmasına rağmen XRP'nin devam eden düşük performansının ortasında geliyor.

Kripto analisti Amonyx, bir X gönderisinde, XRP'nin fiyatını 57 $'a gönderecek büyük bir Tanrı mumunun yüklendiğinden bahsetti. Analistin paylaştığı grafiğe göre, kripto token önümüzdeki yıl, muhtemelen bu piyasa döngüsünün zirvesinde bu fiyat seviyesine yükselecek.

Analist, XRP'nin böylesine iddialı bir fiyat hedefine ulaşmasına neyin neden olabileceği konusunda bilgi vermedi. Bununla birlikte, analistlerden gelen daha yeni bir X gönderisi, analistin bir Spot XRP ETF'nin potansiyel lansmanının kripto tokenin bu kadar benzeri görülmemiş yüksekliklere ulaşmasına izin verebileceğine inandığını gösteriyor.

Spot XRP ETF, Common Sense Crypto gibi diğer kripto analistlerinin de XRP'nin fiyatının neden üç haneli rakamlara ulaşabileceğini açıklamak için ima ettikleri bir katalizör. Bir XRP ETF'si şüphesiz XRP ekosistemine yeni paranın akmasına neden olacak ve fiyat artışına yol açacak. Bununla birlikte, böyle bir fonun XRP'yi bu kadar yüksek seviyelere çıkarabileceği belirsizliğini koruyor.

Ripple ve SEC arasındaki davanın yakın zamanda sonuçlanmasının ardından Spot XRP ETF'nin piyasaya sürülme olasılığı daha yüksek görünüyor. Bununla birlikte, XRP topluluğunun üyeleri, özellikle dava sona erdiğinden bu yana kripto tokenin nasıl performans gösterdiğini gördükten sonra, böyle bir fonun piyasaya sürülmesi ve XRP'nin fiyatı üzerindeki etkisi konusunda umutlarını çok yüksek tutma konusunda muhtemelen temkinli olacaklar.

Ripple ve SEC arasındaki davanın sonuçlanmasının, XRP'yi kısa vadede 1 $'a kadar yükseltebilecek bir katalizör olacağı tahmin ediliyordu. Ancak XRP, Yargıç Analisa Torres'in son kararından sonra bile 0,6 dolarlık direncin üzerine çıkamadığı için yakın zamanda bu fiyat işaretine ulaşma belirtisi göstermedi.

*Yatırım tavsiyesi içermez

İlgili Haberler