YouTube Premium için yeni abonelik seçenekleri geliyor

YouTube Premium için yeni abonelik seçenekleri geliyor

Alphabet, Perşembe günü bir topluluk gönderisinde YouTube'un YouTube Premium abonelikleri için yeni planlar üzerinde çalıştığını söyledi.

A+A-

Kimliği Hazel olarak açıklanan bir YouTube ekip üyesinin gönderisine göre, "Mevcut tekliflerimizi daha fazla bölgeye genişleterek üyelere daha fazla plan seçeneği sunmaya, aynı zamanda yeni planlar sunmaya ve gelecekte avantajlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanız için yollar keşfetmeye kararlıyız." ifadelerine yer verildi.

Şu anda yalnızca birkaç YouTube Premium planı bulunuyor: Bireysel, Aile ve Öğrenci. Abone olduğunuzda, reklamsız videolar, çevrimdışı izlemek için video indirme ve YouTube Müzik kitaplığına reklamsız erişim gibi avantajlar elde ediyorsunuz. Perşembe günkü gönderide yeni planlardan herhangi birinin neye benzeyebileceği veya hangi avantajları paylaşabileceğiniz belirtilmedi ve YouTube yorum talebine yanıt vermedi.

YouTube ayrıca, topluluk gönderisinde ve ayrı bir blog gönderisinde ayrıntılı olarak açıklandığı üzere Premium aboneler için yeni özellikler ekliyor. Kısa bir süre önce Android'de kullanıma sunulan yapay zeka destekli "ileri atlama" özelliği "önümüzdeki birkaç hafta içinde" iOS'a da gelecek. Android'de Premium kullanıcılar YouTube Shorts'u resim içinde resim modunda izleyebilecekler (TikTok'ta zaten mevcut olan bir özellik).

Premium aboneler ayrıca, çevrimdışı izleyebilmeniz için Shorts gruplarının otomatik olarak telefonunuza indirilmesi, bir konuşma yapay zeka asistanı (şirketin önceki bir testin ardından geri getirdiği) ve masaüstünde yeniden tasarlanmış bir izleme sayfası da dahil olmak üzere seçebilecekleri birkaç deneye erişebilecekler.

İlgili Haberler